Ciorbă de legume cu piept de pui | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Ciorbă de legume cu piept de pui

Rețetă creată de Oprea Ștefan
Rețetă
simpla
Gata în
90 min.
Porții
14
  • 1 kg piept de pui
  • 1 kg de cartofi
  • 300 g ceapă verde
  • 1 țelină
  • 200 g păstârnac
  • ulei de măsline
  • 1 legătură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură leuștean
  • 100 ml borș de putină
  • 200 g ardei roșu
  • puțin bulion
  • sare, piper, boia afumată, puțin cimbru și busuioc uscat

Se spală legumele. Se toacă mărunt ceapa și se călește puțin. Se taie mărunt legumele împreună cu carnea și se pun la fiert adaugându-se puțină sare și piper. Carnea se taie cabulețe mici.

Se adaugă aproximativ 4 - 5 litri apă. După vreo 40 min, se adaugă condimentele. Se adaugă bulionul, mărarul, leușteanul și pătrunjelul.

Se mai lasă puțin pătrunjel verde pentru a pune fiecare în farfurie. Se adaugă borșul de putină și se mai lasă pe foc circa 10 minute. Apoi se adaugă capacul și se lasă vreo 20 min.

Apoi se servește cu puțină smântână!

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi