Pentru comunitate

Transavia este un business de familie cu o tradiție de peste 25 de ani în România, construit pe valori puternice după un model integrat vertical. Din respect pentru comunitate și din grija față de oameni, Transavia se implică în mod activ în acțiuni de responsabilitate socială, sprijinind proiecte și cauze sociale menite să le facă oamenilor viața mai bună. De-a lungul timpului, Transavia a susţinut performanţa şi etica în afaceri, educaţia, tinerii şi grupurile defavorizate, protecția naturii și mediului și continuă să își aducă aportul pentru dezvoltarea sustenabilă a comunității locale. Sănătatea, educația și sportul sunt doar câteva dintre categoriile pe care Transavia le-a sprijinit constant prin programe strategice.

Sănătate
În domeniul sănătății, Transavia a susținut Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, cea mai importantă unitate sanitară din judeţul Alba, prin mai multe sponsorizări pentru dotarea sau modernizarea unor secții, precum cea de Chirurgie și Urologie, secția de Cardiologie și Medicină Internă, precum și secțiile de Urgențe și Oncologie. 

Educație
În 2013 Transavia a început primul program de educație nutrițională din România, intitulat „Ora de Nutriție”, care s-a desfășurat în școli și licee din mai multe oraşe din România, printre care Sibiu, Brașov, Iași, Oradea, Cluj-Napoca, Craiova, Timișoara. Scopul programului este acela de a oferi elevilor informații corecte despre ceea ce înseamnă un stil de viață echilibrat și ceea ce presupune o alimentație corespunzătoare, astfel încât un număr cât mai mare de elevi să își formeze obiceiuri alimentare corecte și sănătoase.
De asemenea, Transavia s-a implicat în susținerea unor cauze din comunitatea locală, iar la finalul anului 2015 a dotat o bibliotecă din satul apusean Ponorel, comuna Vidra, cu mobilier și cărți.

Sport
De-a lungul timpului Transavia și-a oferit susținerea și în activități din domeniul sportului, pentru a încuraja stilul de viață activ și performanța. Astfel, compania a sponsorizat echipa de baschet feminin a Universitătii 1 Decembrie din Alba Iulia și echipa de volei Clubul Sportiv Blaj.

Pentru comunitate