Piept de pui tras la tigaie, cu sos de portocale și vin alb

Piept de pui tras la tigaie, cu sos de portocale și vin alb
Piept de pui tras la tigaie, cu sos de portocale și vin alb
Rating reţetă
Ingrediente
  • check mark 500 g piept de pui dezosat feliat Fragedo Delicat
  • check mark 100 g făină
  • check mark 50 ml ulei de măsline
  • check mark 2 portocale
  • check mark 50 ml vin alb sec
  • check mark 3 linguri de zahăr
  • check mark sare, piper după gust
  • check mark diverse crudități pentru salată: roșii, castraveți, salată verde

modalitate de preparare

  1. Pieptul de pui se taie baghete și se condimentează cu sare și piper, se dă prin făină și se prăjește în puțin ulei de măsline
  2. Curățați potocalele și păstrați fâșii subțiri din coajă, fără partea albă
  3. Tăiați miezul portocalelor cubulețe și puneți-l într-o tigaie în puțin ulei de măsline
  4. Condimentați cu puțină sare și piper
  5. Adăugați și coaja de portocală și zahărul și lăsați 2-3 minute să se topească
  6. Serviți pieptul de pui cu sosul deasupra, lângă o salată de crudități!

Poftă bună!