1
cereale
slide1
Fragedo Vin prietenii la tine
2
4
3
fragedo title

Fragedo este brandul premium, numărul unu pe piața cărnii de pui din România, sub care consumatorii pot găsi produsele Transavia. Fragedo este alegerea perfectă pentru toți cei ce își doresc să consume produse naturale, de o calitate superioară, care asigură gustul și valoarea nutrițională, la cel mai înalt nivel. Citește în continuare și află mai multe informații despre produsele Fragedo.

vezi toate produsele Fragedo
fragedo fragedo
fragedo fragedo
papane title
muffins

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și obiceiurilor moderne de  consum, Transavia a creat gama Papane, ce cuprinde produse ready-to-eat. Astfel, consumatorii au la dispoziție mai multe tipuri de produse, ce se prepară rapid și ușor, dar care asigură savoarea și gustul delicios al cărnii de pui. Citește mai departe și află toate informațiile despre brandul nostru Papane.

vezi toate produsele Papane
papane
jooxy title

Special dezvoltat pentru clienții noștri externi, Jooxy este un brand urban care asigură consumatorilor produse accesibile cu un gust deosebit, fiind alegerea perfectă în ceea ce privește raportul calitate - preț. 

vezi toate produsele Jooxy
jooxy product jooxy product
fragedo
Tomatoes
Beans on plate
Cucumbers

Standardul calității

wood texture
Ce inseamna
Ce înseamnă standardul SR EN ISO 9001?
SR EN ISO 9001, certificare a modului în care se manageriază procesele companiei care alcătuiesc sistemul de management al calității în toate etapele de producție.
Ce inseamna
Ce înseamnă standardul ISO 22000?
ISO 22000 (Food Safety Management System) este standardul fundamental pentru managementul siguranței alimentare. El permite fiecărui departament implicat direct sau indirect în lanțul alimentar identificarea tuturor riscurilor precum și controlarea și înlăturarea lor într-un mod eficient.
Ce inseamna
Ce înseamnă certificarea BRC7?
Dezvoltat de către British Retail Consortium (BRC), o asociaţie care protejează interesele comercianţilor cu amănuntul din Marea Britanie, standardul global BRC defineşte în mod clar cerinţele privind siguranţa alimentară. Acestea includ punerea în aplicare a standardelor HACCP, sisteme de management al calităţii bine documentate, precum şi monitorizarea condiţiilor de igienă. Ne-am angajat să implementăm în permanență cea mai recentă versiune a acestui standard, fapt ce ne oferă avantaje suplimentare pentru consolidarea parteneriatelor din afara țării.
Ce inseamna
Ce înseamnă certificarea Halal?
Certificarea Halal aplicată sectoarelor alimentare, atestă că un produs a fost realizat respectând perceptele Jurisprudenței Islamice, adică nu conține nicio componentă “interzisă” și nu a intrat în nici un fel, în contact cu tot ceea ce aceasta consideră nepermis.
wood

vezi ce-am mai făcut

wood texture
tablet tablet