Chicken Fragedo
Pur și sigur de la bob la furculiță
Logo Fragedo

Povestea fragedo

Fragedo este brandul premium sub care consumatorii pot găsi produsele  Transavia și care garantează pentru siguranța și calitatea cărnii de pui. Fragedo este alegerea perfectă pentru toți cei care își doresc să consume produse naturale, de calitate superioară, care asigură gustul și valoarea nutrițională, la cel mai înalt nivel.

În Fermele Transavia, puii sunt crescuți cu grijă și sunt respectate cu strictețe toate normele legislative europene, controlând detaliat dezvoltarea și bunăstarea păsărilor. Puii cresc natural, într-un ritm normal, datorită condițiilor excelente din ferme și a furajului produs cu cele mai bune ingrediente. Produsele finite din carne de pui valorifică aceste avantaje în calitate nutrițională, frăgezime și savoare, apreciate de cei mai exigenți consumatori.

Fragedo poate fi găsit în marile lanțuri de retail cu un nou ambalaj, ce asigură prospețimea și calitatea produsului. Designul inovator și detaliile ambalajelor transmit modul natural și onest de producție, dar și maniera confortabilă și plăcută de a găti.

Pur și sigur de la bob la furculiță reflectă promisiunile siguranței alimentare unice, certificate prin deținerea controlului integral al lanțului de producție, de la cultivarea cerealelor în fermele vegetale Transavia și adaptarea pentru hrana puilor, la ferme de creștere, abatoare, fabrica de procesare a cărnii, distribuție și transportul produselor în rafturile magazinelor.

Odată cu lansarea noului ambalaj, cei care aleg brandul Fragedo se bucură de un mix de varietate, culoare și vitalitate, printr-o puternică experiență vizuală.

În plus, consumatorii beneficiază de o gamă completă de produse din carne proaspătă și carne congelată de pui.

Produsele Fragedo se găsesc ONLINE aici:

Kaufland logo
Cora logo
carrefour logo
Glovo
mega image logo
bringo logo
emag logo
Auchan logo

Produsele fragedo

Skip down

Fragedo

CARNEA DE PUI FRAGEDO - BOGATĂ ÎN SUBSTANȚE NUTRITIVE PENTRU ORGANISM

Carnea de pui este un aliment de baza din alimentația fiecăruia dintre noi, reprezentând sursa de proteine, aminoacizi și substanțe nutritive echilibrată pentru o alimentație sănătoasă. 
Povestea Fragedo a luat naștere din grijă pentru alimentație sănătoasă și echilibrată. Puii sunt îngrijiți corect, respectându-se toate normele legislative în vigoare. Puii sunt hrăniți 100% cu cereale din fermele proprii, astfel că aceștia cresc sănătos, iar carnea rezultată este naturală, bogată în substanțe benefice pentru organism:

  • Vitamina B6 contribuie la formarea moleculelor active din organism, astfel că vasele de sânge își mențin sănătatea optimă. De asemenea, alături alte substanțe din organism precum acidul nicotinic reduce riscurile apariției unui atac de cord. 
  • În același timp, seleniul din compoziție se absoarbe foarte rapid de către organism și are rolul de a preveni apariția artritei. Pe lângă seleniu, carnea de pui este bogată și în zinc. Seleniul și zincul sunt două minerale esențiale pentru fertilitatea masculină. 
  • Carnea de pui este bogată în triptofan, o substanță care ajută la ameliorarea anxietății, a depresiei și a insomniilor.

CE TIPURI DE CARNE DE PUI VĂ OFERĂ FRAGEDO?

Carnea de pui de la Fragedo este bogată în substanțe nutritive. Însă acestea nu sunt distribuite în aceeași cantitate în toate componentele, de aceea am pregătit o varietate de produse pentru toate preferințele:

  • Tacâm de pui 
  • Ficat de pui
  • Pipote și inimi de pui
  • Pui pentru grill
  • Aripioare de pui întregi sau secționate
  • Pulpe de pui superioare, inferioare și dezosate 
  • Piept de pui.

Acestea pot fi folosite într-o varietate de rețete, fie pentru grătar, fie pentru cuptor, ori pentru gătirea clasică pe aragaz, în tigaie. Gustul este foarte intens, iar carnea rămâne fragedă indiferent de metoda de gătire aleasă. 

Pentru mesele vesele și bogate din familie, am pregătit Fragedo Family Pack în care am porționat cantitatea de carne astfel încât întreaga familie să se poată bucura de aromele autentice ale puiului crescut natural. 

Alegeți să mâncați sănătos alături de Fragedo!
 

Beans
Egg
Piept de pui dezosat, fără piele, refrigerat

Piept de pui

dezosat, fără piele
detalii despre produs
Piept de pui dezosat, fără piele, refrigerat

Piept de pui

dezosat, fără piele
detalii despre produs
Pulpe de pui dezosate, fără piele, refrigerate

Pulpe de pui dezosate

fără piele
detalii despre produs
Pulpe de pui dezosate, fără piele, refrigerate

Pulpe de pui dezosate

fără piele
detalii despre produs
Pulpe de pui superioare cu piele, refrigerate

Pulpe de pui superioare

cu piele
detalii despre produs
Pulpe de pui superioare cu piele, refrigerate

Pulpe de pui superioare

cu piele
detalii despre produs
Pulpe de pui inferioare cu piele, refrigerate

Pulpe de pui inferioare

cu piele
detalii despre produs
Pulpe de pui inferioare cu piele, refrigerate

Pulpe de pui inferioare

cu piele
detalii despre produs
Pulpe de pui cu piele, refrigerate

Pulpe de pui

cu piele
detalii despre produs