Ciulama de pui

Ciulama de pui
Ciulama de pui
Ciulama de pui
Ciulama de pui
Rating reţetă
Ingrediente
  • check mark 400 g Fragedo Clasic pulpe de pui dezosate fără piele
  • check mark 2 cepe
  • check mark 200 ml smântână lichidă
  • check mark puțin ulei
  • check mark sare și piper după gust
  • check mark frunze de pătrunjel

modalitate de preparare

  1. Tăiem ceapa mărunt și o călim în puțin ulei până când devine moale.
  2. Adăugăm pulpele pe care le prăjim 3-4 minute pe fiecare parte. Condimentăm cu sare și piper.
  3. Când carnea este suficient de fragedă adăugăm smântâna și o lăsăm să dea în clocot câteva minute până când se îngroasă și capătă consistența unui sos.
  4. Servim imediat cu frunze proaspete de pătrunjel, alături de mămăliguță.
  5. Dacă doriți un sos mai consistent se pot adăuga 2-3 lingurițe de amidon.

Poftă bună!