Ciorbă de pui a la grec

Ciorbă de pui a la grec
Ciorbă de pui a la grec
Ciorbă de pui a la grec
Ciorbă de pui a la grec
Rating reţetă
Ingrediente
  • check mark 1 bucată Fragedo pui grill
  • check mark 1 morcov mare
  • check mark 1 păstârnac
  • check mark 1 țelină mică
  • check mark 1 cartof
  • check mark jumătate de cană de orez
  • check mark 1 ardei gras mare roșu
  • check mark jumatate de litru de lapte
  • check mark 200 ml iaurt
  • check mark 200 ml smântână
  • check mark sare, piper, după gust

modalitate de preparare

  1. Fierbem puiul într-o cantintate suficientă de apă cu puțină sare și piper. Când este fiert, îndepărtăm carnea de pe oase și o punem înapoi în zeamă.
  2. Tăiem legumele cubulețe și le călim în puțin ulei, apoi le adăugăm în ciorbă, alături de orez. Se lasa 20 de minute la fiert la foc mic.
  3. Când orezul este fiert se adaugă laptele, smântâna și iaurtul.
  4. Se servește cu frunze proaspete de pătrunjel presărate deasupra.
  5. Pentru un gust mai intens se poate adăuga la servire și zeamă de lămâie.

Poftă bună!