Papricaș de pui

Papricaș de pui
Papricaș de pui
Papricaș de pui
Papricaș de pui
Rating reţetă
Ingrediente
  • check mark 500 g Fragedo Clasic aripioare de pui secționate
  • check mark 1 kg cartofi
  • check mark 3 cepe mari
  • check mark 2 roșii decojite
  • check mark 2 ardei grași roșii
  • check mark 4-5 linguițe boia dulce
  • check mark puțin ulei
  • check mark sare și piper după gust
  • check mark ½ pahar de apă

modalitate de preparare

  1. Ceapa și ardeiul gras se curăță și se taie julien. Se călesc cu puțină sare și ulei până când se înmoaie.
  2. Adăugăm aripioarele de pui și le călim și pe ele până când își schimbă culoarea. Apoi adăugăm roșiile decojite tăiate cubulețe, boiaua, apa și cartofii.
  3. Lăsăm totul la fiert, la foc mic pentru 40 de minute.
  4. Pentru un gust mai picant, papricașul se poate prepara cu boia iute sau se poate servi cu rondele de ardei iute.
  5. Servim imediat.

Poftă bună!