Piept de pui în crustă de pesmet

Piept de pui în crustă de pesmet
Piept de pui în crustă de pesmet
Piept de pui în crustă de pesmet
Piept de pui în crustă de pesmet
Piept de pui în crustă de pesmet
Rating reţetă
Ingrediente
  • check mark 1 bucată Fragedo Clasic- piept de pui dezosat, fără piele
  • check mark 4-5 linguri pesmet
  • check mark iernuri aromate
  • check mark puțin ulei sau unt
  • check mark sare și piper

modalitate de preparare

  1. Tăiem pieptul întreg în 2 bucăți egale. Le ungem bine cu ulei, apoi le condimentăm după preferințe cu ierburi aromate, sare și piper după gust.
  2. Dăm pieptul de pui prin pesmet, apoi îl așezăm pe hârtie de copt, într-o tavă. Dăm la cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 30 de minute la 170 °C.
  3. Pesmetul se poate prepara acasă, dând prin robotul de bucătărie pâinea prăjită.
  4. Servim imediat cu salată de crudități, sau rece, feliat ca aperitiv.

Poftă bună!