Piept de pui cu sos de ciuperci

Piept de pui cu sos de ciuperci
Piept de pui cu sos de ciuperci
Piept de pui cu sos de ciuperci
Piept de pui cu sos de ciuperci
Rating reţetă
Ingrediente
  • check mark 300 g Fragedo Deli Sortimente alese - piept de pui dezosat fără piele feliat
  • check mark 200 ml smântână lichidă
  • check mark 200 g ciuperci proaspete
  • check mark puțin ulei
  • check mark sare și piper după gust
  • check mark frunze de pătrunjel

modalitate de preparare

  1. Condimentăm feliile de piept de pui cu sare și piper și le prăjim pe ambele părți în foarte puțin ulei.
  2. Adăugăm ciupercile tăiate felii și le gătim împreună pentru câteva minute apoi turnăm deasupra și smântâna.
  3. Lăsăm să fiarbă câteva minute, apoi servim imediat, cu frunze de pătrunjel presărate deasupra, și opțional cu ardei iute.
  4. Pentru un plus de savoare putem prăji pieptul de pui și ciupercile în unt.

Poftă bună!