Borș de pui

Borș de pui
Borș de pui
Borș de pui
Rating reţetă
Ingrediente
  • check mark 1 bucată Fragedo pui grill
  • check mark 2 morcovi
  • check mark 1 ardei gras roșu
  • check mark 1 pătrunjel rădăcină
  • check mark 1 ceapă
  • check mark o legătură de frunze de pătrunjel
  • check mark puțin leuștean
  • check mark 1 țelină
  • check mark puțin ulei vegetal
  • check mark sare și piper după gust
  • check mark 400 ml borș

modalitate de preparare

  1. Puiul se porționează și se pune într- o oală încăpătoare, acoperit cu apă rece. Se pune la fiert la foc mic, alături de legătura de pătrunjel, piper boabe și puțină sare.
  2. Se îndepărtează spuma care se formează, apoi se mai lasă la fiert până când carnea se desprinde de pe oase (aproximativ 2 ore).
  3. Supa se strecoară și se pune din nou la fiert, împreună cu legumele tăiate cubulețe și borșul. Carnea rămasă se îndepărtează de pe oase, se taie cubulețe și se adaugă în ciorbă.
  4. La final se adaugă leușteanul și se servește presărată cu multă verdeață.
  5. Borșul se poate adăuga după gust. Dacă vă place ca ciorba să fie mai acră, adăugați mai mult.

Poftă bună!