Piept de pui la grătar

Piept de pui la grătar
Piept de pui la grătar
Piept de pui la grătar
Piept de pui la grătar
Piept de pui la grătar
Rating reţetă
Ingrediente
  • check mark 500 g Fragedo Clasic piept de pui dezosat
  • check mark sare, piper
  • check mark condimente pentru grătar (opțional)

modalitate de preparare

  1. Aducem pieptul de pui dezosat și făra piele la temperatura camerei și îl porționăm în felii de 1-2 cm grosime.
  2. Asezonăm feliile de piept de pui cu sare grunjoasă și le condimentăm cu piper proaspăt măcinat. Opțional, se pot folosi mixuri de condimente pentru grătar.
  3. Așezăm feliile de piept de pui pe grătarul încins deasupra jarului (sau la foc mediu în tigaia grill) și le gătim 2 minute.
  4. După 2 minute, întoarcem pieptul de pui pe partea cealaltă și mai gătim încă un minut.
  5. Pentru a obține acele frumoase dungi rumenite specifice grătarului, nu mișcați carnea pe grill decât după trecerea celor 2 minute, respectiv 1 minut!

Poftă bună!