Pilaf de pui

Pilaf de pui
Pilaf de pui
Pilaf de pui
Pilaf de pui
Rating reţetă
Ingrediente
  • check mark 500 g Fragedo Deli Piept de pui dezosat fără piele feliat
  • check mark 1 cană orez
  • check mark 2 morcovi
  • check mark 1 ceapă mare
  • check mark 1 legătură frunze de pătrunjel
  • check mark 3 linguri ulei
  • check mark sare, piper după gust
  • check mark 2 căni de apă

modalitate de preparare

  1. Tăiem ceapa mărunt și morcovul cubulețe sau rondele și le călim în ulei, într-o oală încăpătoare.
  2. Adăugăm feliile de piept de pui care se pot lăsa întregi sau tăia in 2-3 bucăți mai mici. Le lăsăm 2-3 minute până când își schimbă culoarea, timp în care condimentăm cu sare și piper.
  3. Adăugăm apa și lăsăm să fiarbă aproximativ 20 de minute. Apoi adăugăm orezul și mai lăsăm să fiarbă până când acesta absoarbe toată zeama și devine moale și pufos. În acest timp amestecăm constant.
  4. Dacă orezul absoarbe toată zeama și nu este încă fiert se mai poate adăuga câte puțină apă, până când obținem rezultatul dorit. La final adăugăm pătrunjel proaspăt tăiat mărunt și servim imediat.
  5. Pentru un plus de savoare, se poate adăuga parmezan ras.

Poftă bună!