Pulpe de pui cu legume la cuptor

Pulpe de pui cu legume la cuptor
Pulpe de pui cu legume la cuptor
Pulpe de pui cu legume la cuptor
Pulpe de pui cu legume la cuptor
Rating reţetă
Ingrediente
  • check mark 1 caserolă Fragedo Family pack – pulpe de pui cu piele
  • check mark sare, piper
  • check mark condimente
  • check mark 2-3 linguri ulei
  • check mark legume: morcovi, dovlecel, ceapă, roșii, ardei

modalitate de preparare

  1. Așezăm pulpele de pui în tavă și le stropim cu ulei. Asezonăm cu sare și piper și condimentăm după preferințe.
  2. . Curățăm și tăiem legumele bucăți mari. Așezăm legumele mai tari, cum sunt morcovii și ceapa în partea de jos a tăvii, iar dovlecelul, ardeii și roșiile deasupra. Le condimentăm și pe ele cu sare și piper.
  3. Dăm tava la cuptor pentru 45 de minute la 180 °C.
  4. Servim friptura de pui alături de legumele coapte.
  5. : Se pot folosi orice fel de legume vă plac, inclusiv amestecuri de legume congelate. Un sos de roșii se potrivește perfect.

Poftă bună!