Șnițel de pui

Șnițel de pui
Șnițel de pui
Șnițel de pui
Șnițel de pui
Rating reţetă
Ingrediente
  • check mark 500 g Fragedo Deli piept de pui dezosat fără piele feliat
  • check mark 2 ouă
  • check mark 3 linguri făină
  • check mark 5 linguri pesmet
  • check mark sare, piper
  • check mark ulei pentru prăjit

modalitate de preparare

  1. Condimentăm feliile de carne cu sare și piper, pe ambele părți.
  2. Dăm carnea prin făină, apoi ou bătut și apoi pesmet.
  3. Prăjim șnițelul de pui în ulei încins, aproximativ 3 minute pe fiecare parte, pe foc iute, sau până când devine auriu și crocant.
  4. Scoatem șnițelul din tigaie pe hârtie absorbantă, pentru a scăpa de surplusul de ulei.
  5. Dacă uleiul din tigaie este bine încins, șnițelul nu va mai absorbi o cantitate mare de ulei în timpul în care se prăjește.

Poftă bună!