Tocăniță de pui

Tocăniță de pui
Tocăniță de pui
Tocăniță de pui
Tocăniță de pui
Rating reţetă
Ingrediente
  • check mark 1 kg Fragedo Clasic Pulpe de pui
  • check mark 5 cepe albe
  • check mark 3 lingurițe boia dulce
  • check mark sare și piper după gust
  • check mark 1 cană de apă
  • check mark 100 ml bulion de roșii
  • check mark puțin ulei vegetal

modalitate de preparare

  1. Ceapa se taie cubulețe și se călește în puțin ulei până când devine moale, dar fără să se ardă sau să se rumenească.
  2. Se adaugă și carnea care se gătește la foc mic, până când își schimbă culoarea.
  3. Se adaugă boia, bulion și apa și se lasă totul să fiarbă la foc mic, timp de 30-40 de minute. Se condimentează după gust cu sare și piper.
  4. Tocănița se servește cu garnitură de orez, cartofi piure sau mămăliguță.
  5. Pentru un plus de savoare se poate adăuga și ardei iute sau chili după gust.

Poftă bună!