Chicken Fragedo
Pur și sigur de la bob la furculiță Logo Fragedo

Povestea fragedo

Fragedo este brandul premium sub care consumatorii pot găsi produsele  Transavia și care garantează pentru siguranța și calitatea cărnii de pui. Fragedo este alegerea perfectă pentru toți cei care își doresc să consume produse naturale, de calitate superioară, care asigură gustul și valoarea nutrițională, la cel mai înalt nivel.

În Fermele Transavia, puii sunt crescuți cu grijă și sunt respectate cu strictețe toate normele legislative europene, controlând detaliat dezvoltarea și bunăstarea păsărilor. Puii cresc natural, într-un ritm normal, datorită condițiilor excelente din ferme și a furajului produs cu cele mai bune ingrediente. Produsele finite din carne de pui valorifică aceste avantaje în calitate nutrițională, frăgezime și savoare, apreciate de cei mai exigenți consumatori.

Fragedo poate fi găsit în marile lanțuri de retail cu un nou ambalaj, ce asigură prospețimea și calitatea produsului. Designul inovator și detaliile ambalajelor transmit modul natural și onest de producție, dar și maniera confortabilă și plăcută de a găti.

Pur și sigur de la bob la furculiță reflectă promisiunile siguranței alimentare unice, certificate prin deținerea controlului integral al lanțului de producție, de la cultivarea cerealelor în fermele vegetale Transavia și adaptarea pentru hrana puilor, la ferme de creștere, abatoare, fabrica de procesare a cărnii, distribuție și transportul produselor în rafturile magazinelor.

Odată cu lansarea noului ambalaj, cei care aleg brandul Fragedo se bucură de un mix de varietate, culoare și vitalitate, printr-o puternică experiență vizuală.

În plus, consumatorii beneficiază de o gamă completă de produse din carne proaspătă și carne congelată de pui.

Produsele Fragedo se găsesc ONLINE aici:

Kaufland logo
Cora logo
carrefour logo
Glovo
mega image logo
bringo logo
emag logo
Auchan logo

Produsele fragedo

Skip down

Fragedo Barbeque

CARE SUNT PARTICULARITĂȚILE MIXULUI DE PUI DE LA FRAGEDO?

Povestea Fragedo a luat naștere din pasiunea noastră pentru produse naturale și ingrediente de calitate. Respectăm această tradiție și în cazul preparatelor pentru grill, ce au fost asezonate cu cele mai rafinate condimente, creând astfel o armonie culinară. De aceea, gustul produselor Fragedo este atât de intens și delicios. 

Prepararea la grill presupune un proces diferit față de cea la cuptor, sau la tigaie. Reacțiile chimice din cadrul acestui proces complex se desfășoară conform unor parametri specifici. Însă, tocmai de aceea, gustul cărnii la grill este unic. Condimentele folosite trebuie și ele să fie adaptate acestei experiențe. Substanțele nutritive ale unei cărni înalt calitative, alături de mirodeniile alese, interacționează într-o experiență gustativă deosebită, în momentul în care puiul este preparat pe grill. 

Din grijă pentru consumatorii produselor Fragedo, am considerat necesară adaptarea tipurilor de condimente fiecărei părți a puiului. Cunoscătorii știu că pieptul de pui are o consistență diferită față de pulpele de pui. Tocmai de aceea, am acordat o considerație aparte fiecărui tip de carne în parte: pieptului de pui la grill, pulpelor de pui la grill și aripioarelor de pui, la grill și ele.

CUM TREBUIE GĂTIT PUIUL LA GRILL PENTRU A FI CONSIDERAT O MASĂ SĂNĂTOASĂ?

Pentru a-și păstra proprietățile nutritive, carnea la grătar trebui gătită cu atenție. 

  • În primul rând este important ca grătarul, locul acțiunii, să fie curățat temeinic. Prezența grăsimii arse și a petelor de rugină, pot interacționa cu ingredientele gătite pe grătar, iar acest lucru poate dăuna nu numai gustului, ci și sănătății. 
  • Este important ca sursa de foc a grătarului să nu fie directă. De aceea, se recomandă poziționarea grătarului la o distanță optimă de cărbunii încinși, astfel încât, fumul să pătrundă carnea domol. Aceasta trebuie să se coacă lent, fără ca vitaminele și mineralele din compoziția sa să fie afectate. 
  • Cu cât carnea este mai săracă în grăsimi, cu atât scade riscul ca ea să emane substanțe nocive pentru organism. Carnea de pui este o variantă sănătoasă de mâncare, care gătită corespunzător, te poate ajuta să îți menții sub control colesterolul. 

Pentru a te bucura de mese sănătoase, consumă carnea de pui la grătar, completată de legume, crude sau gătite. Dar mai ales, bucură-te de aromele originale și intense pentru grill, de la Fragedo!

Beans
Egg
Fragedo Deli Barbeque: Mix pulpe dezosate de pui, aripioare de pui picante și frigărui din mușchiuleț de piept de pui

Mix Grill

pulpe dezosate, aripioare picante și frigărui din piept de pui
detalii despre produs
Fragedo Barbeque: Mix pulpe dezosate & aripioare de pui picante, marinate

Mix pulpe dezosate & aripioare

picante, marinate
detalii despre produs
Fragedo Barbeque: Mix aripioare de pui marinate, picante & barbeque

Mix aripioare de pui

marinate, picante & barbeque
detalii despre produs