Chicken Fragedo
Pur și sigur de la bob la furculiță Logo Fragedo

Povestea fragedo

Fragedo este brandul premium sub care consumatorii pot găsi produsele  Transavia și care garantează pentru siguranța și calitatea cărnii de pui. Fragedo este alegerea perfectă pentru toți cei care își doresc să consume produse naturale, de calitate superioară, care asigură gustul și valoarea nutrițională, la cel mai înalt nivel.

În Fermele Transavia, puii sunt crescuți cu grijă și sunt respectate cu strictețe toate normele legislative europene, controlând detaliat dezvoltarea și bunăstarea păsărilor. Puii cresc natural, într-un ritm normal, datorită condițiilor excelente din ferme și a furajului produs cu cele mai bune ingrediente. Produsele finite din carne de pui valorifică aceste avantaje în calitate nutrițională, frăgezime și savoare, apreciate de cei mai exigenți consumatori.

Fragedo poate fi găsit în marile lanțuri de retail cu un nou ambalaj, ce asigură prospețimea și calitatea produsului. Designul inovator și detaliile ambalajelor transmit modul natural și onest de producție, dar și maniera confortabilă și plăcută de a găti.

Pur și sigur de la bob la furculiță reflectă promisiunile siguranței alimentare unice, certificate prin deținerea controlului integral al lanțului de producție, de la cultivarea cerealelor în fermele vegetale Transavia și adaptarea pentru hrana puilor, la ferme de creștere, abatoare, fabrica de procesare a cărnii, distribuție și transportul produselor în rafturile magazinelor.

Odată cu lansarea noului ambalaj, cei care aleg brandul Fragedo se bucură de un mix de varietate, culoare și vitalitate, printr-o puternică experiență vizuală.

În plus, consumatorii beneficiază de o gamă completă de produse din carne proaspătă și carne congelată de pui.

Produsele Fragedo se găsesc ONLINE aici:

Kaufland logo
Cora logo
carrefour logo
Glovo
mega image logo
bringo logo
emag logo
Auchan logo

Produsele fragedo

Skip down

Fragedo Expert

FRAGEDO EXPERT - CARNE DE PUI NATURALĂ, PENTRU INDUSTRIA HORECA

Aceeași calitate, la prețuri imbatabile! Pachetele de pui pentru HoReCa oferă toate sortimentele de carne de pui proaspătă. Acestea sunt ambalate în cutii mari, sigilate și depozitate cu grijă, astfel încât carnea să se mențină gustoasă și fragedă. 

Pachetele Fragedo Expert conțin diverse sortimente de bucăți de pui, atent selecționate, curățate și pregătite cu mare grijă. Aceleași gusturi intense și naturale sunt redate în traiul sănătos al modului în care sunt crescuți puii: în condiții atente față de igienă și spațiu, fără hormoni, hrăniți exclusiv cu cereale din fermele proprii. Drept urmare, carnea lor este curată, proaspătă și bogată în proteine, minerale și vitamine. 

CUM SE PREGĂTEȘTE CARNEA DE PUI, ÎNAINTE DE A FI GĂTITĂ?

Pentru ca aromele să rămână intacte, carnea de pui trebuie pregătită cu grijă. Aceasta se scoate cu atenție din ambalaj, însă nu se spală. Departamentul american de Agricultură avertizează că spălarea puiului crud, din comerț, înainte de a fi gătit, răspândește bacteria Campylobacter pe suprafețele din bucătărie, în chiuvetă și pe ustensilele de gătit. Dacă acestea nu sunt spălate cum trebuie, bacteria ajunge în organism și poate provoca intoxicație alimentară. Atunci când este preparată termic, bacteria Campylobacter este eliminată.   

Carnea de pui nu se consumă în stare crudă și nici nu se recomandă gătirea ei la cuptorul cu microunde, deoarece își va pierde proprietățile nutritive. Aceasta poate fi fiartă sau gătită pe aragaz, preparată pe grătar, ori la cuptor. Ai îndeajuns de multe opțiuni pentru ca gustul autentic și substanțele sale nutritive ale cărnii de pui să se conserve. 

Oferă clienților tăi o experiență de neuitat și cele mai savuroase preparate, folosind carnea de pui de la Transavia!
 

Beans
Egg
Fragedo Expert: Aripioare de pui secţionate cu piele fără vârf refrigerate

Aripioare de pui secţionate

cu piele, fără vârf
detalii despre produs
Fragedo Expert: Aripioare de pui cu piele refrigerate

Aripioare de pui

cu piele
detalii despre produs
Fragedo Expert: Pulpe de pui inferioare cu piele refrigerate

Pulpe de pui inferioare

cu piele
detalii despre produs
Fragedo Expert: Pulpe de pui superioare cu piele refrigerate

Pulpe de pui superioare

cu piele
detalii despre produs
Fragedo Expert: Pulpe de pui dezosate fără piele refrigerate

Pulpe de pui dezosate

fără piele
detalii despre produs
Fragedo Expert: Pulpe de pui cu piele refrigerate

Pulpe de pui

cu piele
detalii despre produs
Fragedo Expert: Piept de pui dezosat fără piele refrigerat

Piept de pui dezosat

fără piele
detalii despre produs
Fragedo Expert: Piept de pui cu piele refrigerat

Piept de pui

cu piele
detalii despre produs