Chicken Fragedo
Pur și sigur de la bob la furculiță Logo Fragedo

Povestea fragedo

Fragedo este brandul premium sub care consumatorii pot găsi produsele  Transavia și care garantează pentru siguranța și calitatea cărnii de pui. Fragedo este alegerea perfectă pentru toți cei care își doresc să consume produse naturale, de calitate superioară, care asigură gustul și valoarea nutrițională, la cel mai înalt nivel.

În Fermele Transavia, puii sunt crescuți cu grijă și sunt respectate cu strictețe toate normele legislative europene, controlând detaliat dezvoltarea și bunăstarea păsărilor. Puii cresc natural, într-un ritm normal, datorită condițiilor excelente din ferme și a furajului produs cu cele mai bune ingrediente. Produsele finite din carne de pui valorifică aceste avantaje în calitate nutrițională, frăgezime și savoare, apreciate de cei mai exigenți consumatori.

Fragedo poate fi găsit în marile lanțuri de retail cu un nou ambalaj, ce asigură prospețimea și calitatea produsului. Designul inovator și detaliile ambalajelor transmit modul natural și onest de producție, dar și maniera confortabilă și plăcută de a găti.

Pur și sigur de la bob la furculiță reflectă promisiunile siguranței alimentare unice, certificate prin deținerea controlului integral al lanțului de producție, de la cultivarea cerealelor în fermele vegetale Transavia și adaptarea pentru hrana puilor, la ferme de creștere, abatoare, fabrica de procesare a cărnii, distribuție și transportul produselor în rafturile magazinelor.

Odată cu lansarea noului ambalaj, cei care aleg brandul Fragedo se bucură de un mix de varietate, culoare și vitalitate, printr-o puternică experiență vizuală.

În plus, consumatorii beneficiază de o gamă completă de produse din carne proaspătă și carne congelată de pui.

Produsele Fragedo se găsesc ONLINE aici:

Kaufland logo
Cora logo
carrefour logo
Glovo
mega image logo
bringo logo
emag logo
Auchan logo

Produsele fragedo

Skip down

Fragedo Family Pack

FRAGEDO FAMILY PACK - CARNE DE PUI SĂNĂTOASĂ, PENTRU TOATĂ FAMILIA

Carnea de pui Fragedo provine de la păsări crescute sănătos cu cereale din fermele proprii, ce nu au fost hrănite cu hormoni de creștere, ci cu cereale de cultură proprie. De aceea, carnea își păstrează frăgezimea, indiferent de modul în care este gătită, iar gustul său este aromat. 

Fragedo family pack este o gamă de caserole cu carne de pui, în variantă economică. Acestea sunt variate, pentru a satisface toate gusturile: pulpe de pui întregi, dezosate, superioare și inferioare, cu/sau fără piele și aripioare de pui. Bucățile de carne și-au găsit locul în caserole mari, generoase, pentru a acoperi necesarul de hrană pentru întreaga familie. Diversitatea de produse ajută la prepararea unor rețete variate, de la tocănițe aburinde, la fripturi consistente, până la supe hrănitoare, rolul acestei game este de a asigura necesarul zilnic de proteine, în cadrul unor mese bogate și sănătoase. 

CARNE DE PUI, CU PIELE SAU FĂRĂ?

Pe de o parte, cea mai mare sursă de grăsimi din carnea de pui este depozitată în piele. Motiv pentru care, îndepărtarea ei contribuie la reducerea grăsimii din viitoarea ta masă, contribuind, astfel, la reglarea nivelului de colesterol din organism. 

De cealaltă parte, pielea are rolul de a menține carnea mai proaspătă, de aceea, textura puiului este mai fragedă, gustul cărnii fiind puternic influențat de învelișul acesteia. Carnea de pui gătită fără piele este mai uscată, în timp ce carnea gătită cu piele este mai suculentă și mai aromată.

Pentru a păstra un echilibru între cantitatea de grăsimi consumată la o masă, aromele intense și textură, se recomandă gătirea puiului cu tot cu piele și îndepărtarea ei ulterioară. 

Echilibrul de arome din carnea de pui Fragedo se regăsește în toate sortimentele, inclusiv în mixurile de pui pentru grill. Bucură-te de mese îmbelșugate în nutrienți cu Fragedo Family Pack!
 

Beans
Egg
Fragedo Family Pack: Aripioare de pui cu piele refrigerate

Aripioare de pui

cu piele
detalii despre produs
Fragedo Family Pack: Pulpe de pui cu piele refrigerate

Pulpe de pui

cu piele
detalii despre produs
Fragedo Family Pack: Pulpe de pui dezosate fără piele refrigerate

Pulpe de pui dezosate

fără piele
detalii despre produs
Fragedo Family Pack: Pulpe de pui inferioare

Pulpe de pui inferioare

cu piele
detalii despre produs
Fragedo Family Pack: Piept de pui dezosat, fără piele, refrigerat

Piept de pui dezosat

fără piele
detalii despre produs