Chicken Fragedo
Pur și sigur de la bob la furculiță Logo Fragedo

Povestea fragedo

Fragedo este brandul premium sub care consumatorii pot găsi produsele  Transavia și care garantează pentru siguranța și calitatea cărnii de pui. Fragedo este alegerea perfectă pentru toți cei care își doresc să consume produse naturale, de calitate superioară, care asigură gustul și valoarea nutrițională, la cel mai înalt nivel.

În Fermele Transavia, puii sunt crescuți cu grijă și sunt respectate cu strictețe toate normele legislative europene, controlând detaliat dezvoltarea și bunăstarea păsărilor. Puii cresc natural, într-un ritm normal, datorită condițiilor excelente din ferme și a furajului produs cu cele mai bune ingrediente. Produsele finite din carne de pui valorifică aceste avantaje în calitate nutrițională, frăgezime și savoare, apreciate de cei mai exigenți consumatori.

Fragedo poate fi găsit în marile lanțuri de retail cu un nou ambalaj, ce asigură prospețimea și calitatea produsului. Designul inovator și detaliile ambalajelor transmit modul natural și onest de producție, dar și maniera confortabilă și plăcută de a găti.

Pur și sigur de la bob la furculiță reflectă promisiunile siguranței alimentare unice, certificate prin deținerea controlului integral al lanțului de producție, de la cultivarea cerealelor în fermele vegetale Transavia și adaptarea pentru hrana puilor, la ferme de creștere, abatoare, fabrica de procesare a cărnii, distribuție și transportul produselor în rafturile magazinelor.

Odată cu lansarea noului ambalaj, cei care aleg brandul Fragedo se bucură de un mix de varietate, culoare și vitalitate, printr-o puternică experiență vizuală.

În plus, consumatorii beneficiază de o gamă completă de produse din carne proaspătă și carne congelată de pui.

Produsele Fragedo se găsesc ONLINE aici:

Kaufland logo
Cora logo
carrefour logo
Glovo
mega image logo
bringo logo
emag logo
Auchan logo

Produsele fragedo

Skip down

Fragedo Marines

DE CE ESTE IMPORTANT SĂ MARINEZI CARNEA DE PUI?

Gastronomii împătimiți cunosc însemnătatea pe care o are marinada în inducerea aromelor intense și sofisticate ale mâncărurilor. Astfel, marinada:

  • Conferă o aromă bogată cărnii. Cu cât carnea stă mai mult timp la marinat, cu atât sosul este mai bine absorbit de carne, iar gustul final capătă un gust bogat. 
  • Influențează textura cărnii. În funcție de ingredientele alese, carnea de pui marinată poate deveni mai fragedă și mai suculentă. Puțin ulei de măsline și sucul unei lămâi pot face minuni. 
  • Ar putea reduce producția carcinogenilor în carnea pregătită la grătar. Marinarea poate reduce cantitatea agenților cancerigeni care se formează pe carnea expusă la temperaturi ridicate, în timpul gătitului, potrivit Institutului American de Cercetare a Cancerului. Oamenii de știință nu sunt siguri dacă marinada acționează ca un fel de „scut” sau puterile de protecție căpătate de carne sunt date de condimentele pe care marinada le conține.

DE CE SĂ ALEGI CARNEA MARINATĂ DE LA FRAGEDO?

Carnea de pui de la Fragedo este proaspătă, naturală, bogată în substanțe nutritive pentru organism, în vitamine și minerale. Pentru a facilita absorbția lor în organism, aceasta trebuie gătită la temperaturile recomandate și consumată alături de legume sănătoase. 

Pentru a veni în întâmpinarea tuturor gusturilor, carnea de pui marinată pentru grătar este asezonată cu condimente de cea mai bună calitate, în combinațiile multiple, pentru a oferi experiențe culinare unice, prin gusturi speciale și savuroase. 

Prepară o masă sănătoasă și extrem de delicioasă, în timp scurt! Alege Fragedo pentru prospețimea gustului și combinațiile de arome inedite din carnea de pui marinată!
 

Beans
Egg
Fragedo Marines: Aripioare de pui influențe alpine

Aripioare de pui

influențe alpine
detalii despre produs
Fragedo Marines: Aripioare de pui note picante

Aripioare de pui

note picante
detalii despre produs
Fragedo Marines: Piept de pui julienne, dulce condimentat

Piept de pui julienne

dulce condimentat
detalii despre produs