Chicken Fragedo
Pur și sigur de la bob la furculiță Logo Fragedo

Povestea fragedo

Fragedo este brandul premium sub care consumatorii pot găsi produsele  Transavia și care garantează pentru siguranța și calitatea cărnii de pui. Fragedo este alegerea perfectă pentru toți cei care își doresc să consume produse naturale, de calitate superioară, care asigură gustul și valoarea nutrițională, la cel mai înalt nivel.

În Fermele Transavia, puii sunt crescuți cu grijă și sunt respectate cu strictețe toate normele legislative europene, controlând detaliat dezvoltarea și bunăstarea păsărilor. Puii cresc natural, într-un ritm normal, datorită condițiilor excelente din ferme și a furajului produs cu cele mai bune ingrediente. Produsele finite din carne de pui valorifică aceste avantaje în calitate nutrițională, frăgezime și savoare, apreciate de cei mai exigenți consumatori.

Fragedo poate fi găsit în marile lanțuri de retail cu un nou ambalaj, ce asigură prospețimea și calitatea produsului. Designul inovator și detaliile ambalajelor transmit modul natural și onest de producție, dar și maniera confortabilă și plăcută de a găti.

Pur și sigur de la bob la furculiță reflectă promisiunile siguranței alimentare unice, certificate prin deținerea controlului integral al lanțului de producție, de la cultivarea cerealelor în fermele vegetale Transavia și adaptarea pentru hrana puilor, la ferme de creștere, abatoare, fabrica de procesare a cărnii, distribuție și transportul produselor în rafturile magazinelor.

Odată cu lansarea noului ambalaj, cei care aleg brandul Fragedo se bucură de un mix de varietate, culoare și vitalitate, printr-o puternică experiență vizuală.

În plus, consumatorii beneficiază de o gamă completă de produse din carne proaspătă și carne congelată de pui.

Produsele Fragedo se găsesc ONLINE aici:

Kaufland logo
Cora logo
carrefour logo
Glovo
mega image logo
bringo logo
emag logo
Auchan logo

Produsele fragedo

Skip down

Sortimente alese

FRAGEDO DELI SORTIMENTE ALESE - gama vedetă a celor mai delicate produse din carne de pui: pieptul feliat și cubulețele, carnea tocată din pulpă sau piept de pui, precum și delicioasele minifileuri din piept de pui sunt produse gata porționate, astfel încât reduc considerabil timpul de pregătire a celor mai delicioase rețete.

Beans
Egg
Fragedo Deli Sortimente Alese: Carne tocată din pulpă de pui dezosată refrigerată

Carne tocată din pulpă de pui

dezosată, fără piele
detalii despre produs
Fragedo Deli Sortimente alese: Carne tocată din piept de pui fără piele refrigerată

Carne tocată din piept de pui

fără piele
detalii despre produs
Fragedo Deli Sortimente alese: Piept de pui dezosat fără piele cubuleţe refrigerat

Piept de pui cubuleţe

dezosat, fără piele
detalii despre produs
Fragedo Deli Sortimente Alese: Piept de pui dezosat, feliat, fără piele, refrigerat

Piept de pui feliat

dezosat, fără piele
detalii despre produs
Mini fileuri din piept de pui (Sortimente alese)

Mini fileuri din piept de pui

detalii despre produs