4 Burgeri

Fragedo Vin Prietenii La Tine: 4 Burgeri din pulpe de pui proaspăt tocate
Pulpa Intreaga
Descriere Produs

Fragedo Vin Prietenii La Tine: 4 Burgeri din pulpe de pui proaspăt tocate, produs refrigerat

Producem cu cea mai mare grijă și dedicare gama Fragedo pentru a oferi acces la o carne sănătoasă, sigură și excepțional de gustoasă, astfel încât clienții noștri să se bucure de momente frumoase împreună cu cei dragi.

*Utilizarea substanțelor cu acțiune hormonală la creșterea păsărilor este interzisă în România prin cadrul legal, în vigoare.

Produs disponibil și în varianta congelată.
instrucțiuni de pregătire

Preîncălziți grillul la 180-200°C. Îndepărtați ambalajul. Așezați burgerii pe grill și gătiți la temperatură medie timp de 14-16 minute, întorcând din când în când pentru o prăjire uniformă. Temperatura și timpul de gătire pot varia în funcție de aparatura utilizată. Înainte de consum, verificați ca produsul să fie tratat termic corespunzător. Nu se recomandă pregătirea în cuptorul cu microunde. După pregătire, spălați-vă bine mâinile, dar și suprafețele și ustensilele folosite.

Depozitare

Produs refrigerat clasa A, netratat termic, ambalat în atmosferă protectoare. A se păstra la 0...4 °C. Termenul de valabilitate specificat pe ambalajul acestui produs poate fi respectat doar prin păstrare neîntreruptă la temperatura indicată.

VALORI NUTRIȚIONALE (100 G)
Valoare energetică
740 kJ / 178 kcal
Grăsimi
11.1 g
din care acizi grași saturați
3.3 g
Glucide
3.9 g
din care zaharuri
0.6 g
Fibre
0.5 g
Proteine
15.5 g
Sare
2.3 g

Produse similare

Rețete recomandate