ab

Electrician Abator

Pentru sectorul de producție de la Bocșa, Caraș-Severin, Transavia angajează: Image removed.ELECTRICIAN (3 schimburi) Persoanele selectate vor participa alături de angajaţi experimentaţi la cunoaşterea domeniului şi a sarcinilor specifice de muncă.

Cerințe:

- Image removed.certficat de calificare profesională;

- Image removed.experiență și disponibilitate la învățare;

Image removed.Image removed.Beneficii:

- salariu avantajos și motivant;

- tichete de masă;

- plata orelor de noapte la schimbul 3;

- pachet de produse pentru angajați;Image removed.Image removed.

- Image removed.o masă caldă;

- spor de fidelitate.

Image removed.Image removed.Dacă sunteți interesat de acest post sau dacă în cercul dumneavoastră de apropiați și prieteni pot fi persoane interesate, vă rugam să ne trimteți un CV pe adresa de email recrutari@transavia.ro sau adresa abatorului Str. Binișului, nr. 10, să depuneți un CV la adresa sediului sau să sunați la numerele de telefon 0755.050.202 / 0757.572.624 / 0258.814.466

Formular aplicare

Prin apăsarea butonului “Aplică”, sunteți de acord că Trasavia S.A. (Transavia) va prelucra datele dvs. cu caracter personal introduse mai sus pentru a vă gestiona solicitările din formularul de aplicare pentru un post vacant. Pentru a vă exercita dreptul de acces, dreptul de ștergere sau alte drepturi, ne puteți contacta la adresa de e-mail: contact.gdpr@transavia.ro. Aflați mai multe despre modul în care Transavia vă gestionează datele din politica de prelucrare a datelor.