Responsabil calitate și siguranța alimentului - Abator Oiejdea
Descrierea generală a postului: Asigură respectarea cerințelor de calitate ale produselor abatorului în toate etapele fluxului tehnologic de producţie.
Cerințe:
- Studii superioare de specialitate - absolvent(ă) a Facultății de Industrie Alimentară;
- Experiență în domeniu minim 1 an;
- Cunoștințe de bază în ceea ce priveşte sistemul HACCP și Sistemul de Management al Siguranţei Alimentului conform ISO 22000;
- Capacitate de lucru în echipă, de învățare și cooperare;
Atribuții funcționale:
- Urmăreşte respectarea, îndeplinirea cerinţelor de calitate ale produsului precum şi a cerințelor legislative;
- analizeaza problemele de calitate din procesul de producție, inițiază și solicită acțiuni corective pentru neconformitățile identificate;
- Urmăreşte respectarea normelor de igienă personală și a celor igienico-sanitare în derularea fluxului tehnologic de către angajaţii abatorului de păsări;
Ofertă (salariu & beneficii):
- Salariu motivant şi pachet de beneficii stimulant;
- Masă de prânz asigurată;
- Dezvoltare profesională în echipa departamentului;
- Stabilitate profesională.
- Transport asigurat (din anumite localități);
- Spor de fidelitate.
CV-urile se primesc pe email. Relații la tel. 0258.81.44.66 / 0755.050.202