FRAGEDO a fost desemnat „Cel mai puternic brand de carne”

FRAGEDO a fost desemnat „Cel mai puternic brand de carne”

Voturile a 544 de reprezentanți ai retailerilor şi furnizorilor, au conferit brandului nostru Fragedo titlul de „Cel mai puternic brand de carne”. Acesta fost desemnat, la egalitate de voturi cu brandul Cris-Tim, iar înmânarea premiului a avut loc joi, 16 noiembrie 2023, la București, în cadrul celei de a 18-a ediție, a Galei „Premiile PIAŢA”.

Suntem onorarăți să primim premiul „Cel mai puternic brand de carne” pentru brandul nostru emblematic, Fragedo, la Premiile Piața din acest an. Acest recunoaștere ne motivează să continuăm să facem lucrurile exact așa cum trebuie pentru a aduce bucurie în fiecare bucătărie cu produsele noastre sigure, de calitate, fragede, cu gust autentic. Invităm toți consumatorii să se inspire din rețetele create pentru pasionații de gust „exact așa cum trebuie”, din secțiunea REȚETE a site-ului nostru.

Mulțumim fiecărui membru al echipei TRANSAVIA pentru dedicarea și pasiunea lor în construirea și menținerea acestui brand puternic și iubit de consumatori. Felicităm toți câștigătorii Premiilor Piața și întreaga echipă Revista Piaţa pentru evenimentul etalon al anului în segmentul FMCG”, declară reprezentanții TRANSAVIA.

Fragedo  este alegerea perfectă pentru toți cei care doresc să mănânce produse naturale, de înaltă calitate, care asigură gustul și valoarea nutritivă, la cel mai înalt nivel. Gama largă de produse din carne de pui proaspătă asigură alegerea perfectă pentru orice familie: produse porționate și atent selecționate, de la tradiționalul pui la grătar, ficat și pulpe de pui, piept dezosat și aripi de pui pentru rețete delicioase, pentru toate gusturile. Pentru comoditate, puteți alege variantele Fragedo Deli (Barbecue, Marinés și sortimente selecționate) și Fragedo Vin Prietenii la tine (specialități gata preparate pe bază de rețete proprii).

Fermele de pui TRANSAVIA respectă condiții stricte de spațiu și igienă, puii sunt tratați cu mare grijă, iar hrana lor este exclusiv pe bază de cereale, care provin din culturi proprii. Gustul autentic al cărnii Fragedo este conferit de  mediul natural sănătos, în care sunt crescuți puii.

Premiile PIAŢA recompensează performanțele sezonului 2022 - 2023 în industria bunurilor de larg consum.