Savurează Crispy Chicken Salad: gustul verii fără sfârșit la McDonald’s 

Savurează Crispy Chicken Salad: gustul verii fără sfârșit la McDonald’s 

McDonald’s continuă tradiția de a colabora cu chefi de renume în realizarea unor rețete premium și aduce în restaurante o ediție limitată de salate, concepute special de Chef Iosif Ștefănescu.

Noile vedete din meniu, Crispy Chicken Salad și Salmon Salad se aliniază strategiei McDonald's de a avea în permanență un meniu diversificat, cu alternative gustoase pentru cei care optează pentru o masă ușoară, din ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate.

Cele două salate reprezintă o combinație delicioasă de proteine - ouă, somon sau pui 100% românesc – Fragedo by Transavia, și legume proaspete, direct de la furnizorul local.

Pentru iubitorii de pui, Crispy Chicken Salad propune o bucată delicioasă de Tender fraged, un mix fresh de salată Narcisa, felii de castravete, roșii cherry, cubulețe de avocado, ou fiert și feliat, bacon crocant mărunțit și dressing 1000 Island.

Crispy Chicken Salad și Salmon Salad vor putea fi comandate în cele 97 de restaurante McDonald’s din toată țara, inclusiv la McDrive și prin McDelivery, în perioada 18 august – 13 octombrie 2023, în limita stocului disponibil.