summer burgers McDonalds - noul burger cu pui Fragedo

Summer Burgers - Burgeri cu gust mediteranean și pui de la Transavia, în ediție limitată la McDonald’s

Cu sezonul estival în plină desfășurare, majoritatea românilor își fac planuri de vacanță, iar destinațiile precum Grecia și Italia se află, din nou, în topul preferințelor lor. 

Până la concediul mult așteptat sau în prelungirea lui, McDonald’s îi invită pe toți cei care apreciază gusturile mediteraneene la o călătorie savuroasă prin intermediul unei noi colecții de vară în care ne dau întâlnire cu un preparat inedit: burgerul cu pui proaspăt Fragedo și brânză italienească Provola.

Ca de fiecare dată, în misiunea de a oferi consumatorilor cele mai gustoase produse, ingredientele folosite au fost atent selectate, provenind de la producători reputați și de încredere, care respectă standardele de calitate McDonald’s.  

Sunny Chicken este un burger cu pui Fragedo, în pane crocant și auriu, cu brânză Provola, sos super aromat de maioneză cu usturoi, castravete fresh, alături de o chiflă pufoasă cu semințe. Fragedo este brandul premium al TRANSAVIA, liderul absolut pe piața cărnii de pui din România și un garant al siguranței și calității produselor.  Mai mult decât atât, carnea Fragedo provine de la pui hrăniți cu cereale cultivate în fermele proprii – o premieră în rândul marilor producători de carne de pasăre din România, TRANSAVIA fiind o companie recunoscută pentru practicile sale agricole responsabile și durabile. 

 ”Suntem și în acest an alături de McDonalds, cu produse de cea mai înaltă calitate și pui hrănit 100% cu cereale din ferme proprii, pentru că TRANSAVIA înseamnă mai mult decât siguranța și calitatea cărnii de pui, înseamnă un partener de încredere de lungă durată. Fragedo este un produs premium și, alături de McDonald’s, ne-am propus să continuăm tradiția burgerilor delicioși de vară, răsfățându-i pe românii care își doresc atât savoare, cât și prospețime cu gusturi care să le amintească de vacanță”, declară Linda Willy, Director Marketing TRANSAVIA.

Burgerul Sunny Chicken din colecția de vară este disponibil atât în restaurantele McDonald’s din țară, cât și la comandă, prin intermediul aplicațiilor de delivery, în perioada 16 iunie – 17 august 2023.