TRANSAVIA – singura companie distinsă cu 2 premii în cadrul Galei Green Report din acest an
TRANSAVIA – singura companie distinsă cu 2 premii în cadrul Galei Green Report din acest an

TRANSAVIA – singura companie distinsă cu 2 premii în cadrul Galei Green Report din acest an

În urma evaluării riguroase și transparente făcută de un juriu de experți în domeniul mediului și sustenabilității, TRANSAVIA a fost singura companie recompensată cu 2 premii în cadrul Galei Green Report: „Excelență în Gestionarea Consumului de Apă", cu 8.88 de puncte,  și  „Excelență în Agri-Food", cu un total de 8.63 de puncte.

Ne mândrim că suntem singura companie care a primit două premii în cadrul Galei Green Report din acest an. Aceaste distincții primite în cadrul celui mai prestigios eveniment anual dedicat recunoașterii inițiativelor din domeniul sustenabilității realizate în România de către companii, instituții publice sau persoane fizice, ne onorează și confirmă faptul că echipa TRANSAVIA face lucrurile exact așa cum trebuie, de la bob la furculiță. Mulțumim tuturor colegilor noștri care susțin viziunea noastră și felicităm Green Report pentru cei 15 ani în care au promovat excelența în sustenabilitate”, declară reprezentanții TRANSAVIA.

Un adevărat „Oscar al Sustenabilității”, cea de a treia ediție a Galei Green Report a avut loc pe 18 ianuarie 2024, în Sala Tronului a Muzeului Național de Artă al României, și a premiat cele mai bune proiecte de mediu și sustenabilitate din România. Evenimentul a adus împreună autorități, ambasadori, oameni din companii sau organizații non-guvernamentale,  toți având în comun interesul pentru mediu și pentru o lume mai sustenabilă.

Gala Green Report premiază excelența și recunoaște cele mai importante proiecte din domeniul sustenabilității, atât din sectorul privat, cât și din cel public.