Stand Transavia SIAL 2016

Transavia va participa la cea de-a 27-a ediție a Târgului Internațional SIAL

Transavia, liderul pieței locale de carne de pui și una dintre cele mai importante afaceri de familie din România cu peste 25 de ani de experiență în domeniu, va participa la cea de-a 27-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentare.

Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada 16-20 octombrie 2016, unde sunt așteptați peste 160.000 de vizitatori din întreaga lume. În fiecare an, târgul reușește să reunească peste 7.000 de expozanți din mai mult de 100 de țări.

„Prezența noastră la o nouă ediție a târgului SIAL reprezintă o reconfirmare a perfomanței în activitatea pe care o desfășurăm și o dovadă a faptului că produsele noastre continuă să fie apreciate atât în România, cât și peste hotare.Totodată, suntem interesați să participăm la astfel de evenimente, care constituie o ocazie importantă de a ne consolida parteneriatele existente, de a identifica tendințele din industrie, precum și noile oportunități de business”, declară Ioan Popa, Director General Transavia.

Transavia este prezentă în mod constant la târguri și expoziții internaționale de profil, cum ar fi Anuga sau Indagra Food.

În ultimii 5 ani vânzările companiei Transavia au vizat preponderent Uniunea Europeană, în special datorită profilului și evoluției pieței cărnii de pasăre la nivel mondial.

De-a lungul anilor, Transavia și-a consolidat poziția pe piața de export, fiind un partener de încredere datorită calității produselor oferite și a seriozității cu care își tratează colaboratorii. Exportul reprezintă 15% din cifra de afaceri realizată de companie și este realizat în mai multe țări din Uniunea Europeană, precum Marea Britanie, Irlanda, Franţa, Olanda, Ungaria, Grecia, Slovacia, Bulgaria, Spania și Croația. La export, Transavia este prezentă atât cu mărci proprii, precum Fragedo și Papane, cât și cu produse sub brand privat.