Aripioare cu garnitură și sos de iaurt | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Aripioare cu garnitură și sos de iaurt

Rețetă creată de Cojocaru Mihaela Lavinia
Rețetă
simplă
Gata în
45 min.
Porții
4
  • 1 caserolă de aripioare secționate Fragedo
  • 300g cartofi
  • 400g ciuperci
  • 300g iaurt grecesc
  • 1 legatură de usturoi verde
  • Sare, piper

Se condimentează aripioarele, cartofii și ciupercile cu sare și piper și se bagă la cuptor, la 220 grade cu ventilație, pentru aproximativ 40 de minute.

Se servesc cu iaurt grecesc și câteva fire de usturoi verde.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi