Mamaliga boiereasca | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Mamaliga boiereasca

Rețetă creată de Adriana Rogojinaru
Rețetă
simplă
Gata în
40 min.
Porții
6
  • Pulpe pui
  • 2 cepe
  • 4 ciuperci
  • 3-4 ouă
  • Mălai
  • 1 cabanos

Se prepara o mămăliga simplă.

Se prăjește carnea de la pulpe tăiată cubulețe cu ciuperci și ceapă.

Se pune într-o tavă rotundă primul strat, mai pe mijloc, carnea prăjită cu ciupercile și ceapă. Apoi se toarnă mămăliga.

Se fac câteva găuri-adâncituri cu lingura în mămăligă și se strică cate-un ou crud în fiecare.

Se ornează și cu cârnați cabanos.

Se pune puțin în cuptor până se coc ouăle.

Se servește cu parmezan ras.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi