Pulpe de pui cu salată de varză roșie | Transavia | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Pulpe de pui cu salată de varză roșie

Rețetă
Ușor
Gata în
70 min.
Porții
2

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui inferioare Fragedo DUO
  • 1 lingură de ulei
  • 4-5 căței de usturoi
  • Cimbru
  • Rozmarin

Pentru salată:

  • ½ de varză roșie
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 lime
  • Sare, piper

Valori nutriționale/porție

  • Valoare energetică: 495kcal
  • Grăsimi: 32g
  • Carbohidrați: 12g
  • Proteine: 40g

Modalitate de preparare

  1. Scoatem din frigider pulpele de pui cu aproximativ o jumătate de oră înainte de a le găti. Le punem la marinat într-o compoziție de ulei, sare, piper, usturoi, cimbru și rozmarin, după preferințe. Îndepărtăm ierburile aromatice când dăm carnea la cuptor, pentru a nu se arde și a da un gust amărui cărnii. Punem pulpele de pui într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și le băgăm la cuptorul preîncins la 180°C timp de aproximativ 45 de minute (verificăm cu o scobitoare înfiptă în carne că puiul e bine făcut în interior). Dacă doriți, cu 5 minute înainte de a le scoate din cuptor, puteți unge pulpele de pui cu un pic de miere de albine și presăra cu semințe de susan, apoi ridica temperatura la 200°C, ca să obțineți o textură crocantă.
  2. Pentru salată, tăiem varza roșie fideluță, o frecăm bine cu sare, ulei de măsline și lime și o lăsăm deoparte să se pătrundă de toate aceste arome.
  3. Servim pulpele de pui pe un pat de salată de varză roșie, împreună cu un pahar de vin rosé.

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi