Friptură de pui cu mujdei de usturoi și mămăliguță

Friptură de pui cu mujdei de usturoi și mămăliguță
Friptură de pui cu mujdei de usturoi și mămăliguță
Friptură de pui cu mujdei de usturoi și mămăliguță
Friptură de pui cu mujdei de usturoi și mămăliguță
Rating reţetă
Ingrediente
  • check mark 1 caserolă Fragedo Clasic pulpe de pui inferioare cu piele
  • check mark sare, piper
  • check mark mix de condimente pentru friptură
  • check mark ulei
  • check mark 4-5 căței de usturoi
  • check mark 350 g făină de mălai
  • check mark 1 litru de apă

modalitate de preparare

  1. Așezăm pulpele de pui în tavă și le stropim cu ulei. Asezonăm cu sare, piper și condimente pentru friptură.
  2. Dăm tava la cuptor pentru 45 de minute la 180 °C, sau până când pulpele devin aurii.
  3. Fierbem mămăliga într-un litru de apă cu puțină sare, amestecând continuu până când se îngroașă.
  4. Pregătim un mujdei din 4-5 căței de usturoi pe care îi zdrobim, și îi amestecăm energic cu puțină sare, ulei și apă.
  5. Servim friptura de pui alături de mămăliguță și mujdeiul de usturoi.
  6. Mujdeiul de usturoi poate fi mai ușor dacă în loc de ulei și apă, îl amestecați cu iaurt.

Poftă bună!