electrician

Electrician industrie

Pentru punctele de lucru Transavia din Oiejdea, Sântimbru şi Miercurea Sibiului recrutăm electricieni de întreţinere și reparaţii echipamente simple (ventilatoare, sisteme de iluminat etc) şi echipamente complexe (industriale).

Persoanele selectate vor participa alături de angajaţi experimentaţi la cunoaşterea domeniului şi a sarcinilor specifice de muncă.

Recrutăm din Alba Iulia, Mihalţ, Cistei, Galtiu, Sântimbru, Oiejdea, Teiuş, Aiud, Sebeş.

Condiţii de muncă avantajoase:
1. Garantarea tuturor drepturilor legale ale angajaților: contract individual de muncă încheiat în formă scrisă; plata contribuției la fondul public de pensii și asigurări sociale de sănătate; indemnizație pentru incapacitate temporară de muncă.
2. Repaus săptămânal, concediu de odihnă plătit și zile libere plătite pentru evenimente familiale deosebite.
3. Spor pentru munca în timpul nopții.
4. Salariu motivant, plătit întotdeauna în 2 tranșe lunare - 15 și 30 ale lunii.
5. Tichete de masă de 15 lei / zi și pachet bilunar cu produsele companiei.
6. Echipament individual de lucru și protecție.
7. Instruire și formare profesională, ca să devii mai eficient.
8. Transport gratuit.

Munca este organizată pe 3 schimburi.

 

Formular aplicare

Prin apăsarea butonului “Aplică”, sunteți de acord că Trasavia S.A. (Transavia) va prelucra datele dvs. cu caracter personal introduse mai sus pentru a vă gestiona solicitările din formularul de aplicare pentru un post vacant. Pentru a vă exercita dreptul de acces, dreptul de ștergere sau alte drepturi, ne puteți contacta la adresa de e-mail: contact.gdpr@transavia.ro. Aflați mai multe despre modul în care Transavia vă gestionează datele din politica de prelucrare a datelor.