papane

Inginer mentenanță/automatist

Pentru punctul de lucru Transavia din Oiejdea (Alba), la Fabrica de procesare carne, recrutăm Inginer mentenanță/automatist.

Căutăm o persoană implicată, deschisă la nou, care să aibă o bună capacitate de adaptare și receptivitate în actualizarea informațiilor tehnice. Această persoană întreţine fluxul de producție în parametrii nominali de funcţionare.

Cerințe:

-Studii superioare tehnice

-Cunoaşterea principiilor constructive şi de funcţionare a utilajelor şi echipamentelor specifice procesului tehnologic;

-Capacitate de învăţare, de a găsi soluţii, de a interpreta situaţii noi şi de a lua decizii folosind abilităţile de rezolvare de probleme;

-Capacitatea de a se încadra în timp și de a organiza timpul de lucru;

-Seriozitate si punctualitate in rezolvarea problemelor.

Beneficii:

- Salariu motivant, plătit întotdeauna în 2 tranșe lunare - 15 și 30 ale lunii.

- Tichete de masă de 30 lei / zi și pachet bilunar cu produsele companiei.

- Instruire și formare profesională, ca să devii mai eficient.

- Spor de fidelitate.

- Facilități fiscale la salariu.

Dacă sunteți interesat de această oportunitate sau dacă în cercul dumneavoastră de apropiați pot fi persoane interesate, vă rugăm să ne trimiteți un CV pe adresa de email corespunzătoare anunțului sau să ne contactați telefonic la 0755.050.202 / 0258.814.466.

Formular aplicare

Prin apăsarea butonului “Aplică”, sunteți de acord că Trasavia S.A. (Transavia) va prelucra datele dvs. cu caracter personal introduse mai sus pentru a vă gestiona solicitările din formularul de aplicare pentru un post vacant. Pentru a vă exercita dreptul de acces, dreptul de ștergere sau alte drepturi, ne puteți contacta la adresa de e-mail: contact.gdpr@transavia.ro. Aflați mai multe despre modul în care Transavia vă gestionează datele din politica de prelucrare a datelor.