Mecanic auto

Mecanic auto

Angajăm mecanic auto pentru punctul de lucru de la Sântimbru. Această persoană executã operaţii de întreţinere şi reparaţii a mecanismelor auto.

Detalii despre post: Execută asamblări, demontări de componente, reglări şi verificări aplicând principiile şi tehnicile specificate în documentaţia tehnică.

- Necesar diplomă de calificare profesională și minim 1 an de experiență;

- Schimbul 1;

- Program de lucru fix;

- Salariu avantajos;

- Tichete de masă;

- Transport din anumite zone învecinate din județul Alba.

Dacă sunteți interesat de acest post sau dacă în cercul dumneavoastră de apropiați și prieteni pot fi persoane interesate, vă rugam să ne trimteți un CV pe adresa de email afișată la job sau sunați la unul dintre numerele: 0755050202 sau 0258814466.

Formular aplicare

Prin apăsarea butonului “Aplică”, sunteți de acord că Trasavia S.A. (Transavia) va prelucra datele dvs. cu caracter personal introduse mai sus pentru a vă gestiona solicitările din formularul de aplicare pentru un post vacant. Pentru a vă exercita dreptul de acces, dreptul de ștergere sau alte drepturi, ne puteți contacta la adresa de e-mail: contact.gdpr@transavia.ro. Aflați mai multe despre modul în care Transavia vă gestionează datele din politica de prelucrare a datelor.