Cu Fragedo Deli Barbeque, suntem gata pentru un nou sezon de grătar legendar!

Cu Fragedo Deli Barbeque, suntem gata pentru un nou sezon de grătar legendar!

Cu texturi suculente și marinate cu mirodenii apetisante, produsele noii game lansate Fragedo Deli Barbeque au pornit deja spre rafturile marilor magazine.

Consumatorii care caută o soluție rapidă și convenabilă pentru un grătar savuros, pregătit fără prea mult efort, pot alege din gama creată în funcție de preferințele lor:

Mix de aripioare cu cârnăciori, Mix pulpe dezosate și aripioare (picante, marinate) și Mix aripioare de pui (marinate, picante & barbeque).

Cu siguranță, produsele noastre vor fi vedetele meselor cu cei dragi, făcând din cei care le pregătesc adevărați maeștri ai grătarului.

„Produsele Fragedo Deli Barbeque sunt campioane ale vânzărilor pentru grătar. Perfecte pentru cei activi, care vor să se bucure de un grătar perfect în orice anotimp, afară cu prietenii, sau în casă, la o masă în familie. Fără a mai fi nevoie de timp pentru marinare sau de o pregătire prealabilă, pulpele dezosate, cârnăciorii din carne de pui sau aripioarele sunt gata să vă facă să vă simțiți ca un maestru al grătarului, fără stres și efort prea mare. Așadar, aprindeți grătarul și bucurați-vă de savoarea fiecărei bucăți!”, ne îndeamnă Ciprian Oprea, Director Comercial.

Ṣi, pentru ca distracţia sa fie completă, susţinerea acestei lansări este realizată prin organizarea promoţiei dedicate #GRATAR LEGENDAR, în perioada 17.04 - 31.05.2024.

Consumatorii care vor achiziţiona produsele Fragedo Deli Barbeque se pot înscrie online într-un concurs cu premii generoase: https://gratarlegendar.fragedo.ro/!

Se pot câștiga, prin tragere la sorți, un kit legendar pentru grătar de la berero.ro, un set de farfurii personalizate Fragedo, un termometru digital pentru grill sau o râșniță electrică pentru sare & piper de la partenerul nostru, Mobexpert. Iar cel mai norocos dintre participanți va lua acasă Marele Premiu: un grătar premium Broil King de la Mobexpert!

Voie bună şi mult succes tuturor!

Regulament disponibil pe site-ul campaniei.