Fragedo Barbeque dă startul la un nou sezonul de grătar legendar

Fragedo Barbeque dă startul la un nou sezonul de grătar legendar

28 aprilie 2025. Fragedo, brandul emblemă TRANSAVIA și numărul 1 în piața de carne de pui din România, dă startul sezonului de grătare cu noutăți savuroase: gama Fragedo Barbeque. Rețetele noi, cu combinații asezonate perfect, gata de pus pe grătar, și ambalaje care îți trezesc pofta, vor fi „armele secrete” pentru toți cei care iubesc grătarul, fie că îl pregătesc, fie că îl savurează alături de prieteni sau familie.

Noua gamă Fragedo Barbeque, pregătită pentru orice „grătar legendar”, propune combinații irezistibile: mix de aripioare picante și barbeque, aripioare picante cu ciocănele barbeque și aripioare barbeque cu cârnăciori de pui ușor picanți, toate atent asezonate, și gata de pus pe grătar.

Cu toții suntem pregătiți să aprindem grătarul și să ne bucurăm de bunătățile Fragedo Barbeque: aripioare picante, cârnăciori din carne de pui și pulpe de pui marinate – fragede în interior, crocante la exterior – gata să ofere o explozie de gusturi și arome intense, perfect balansate în fiecare mușcătură. Consumatorii care caută o soluție rapidă și convenabilă pentru un grătar reușit, fără efort, pot alege acum din varietatea de produse pregătite în funcție de preferințele lor. Gama Fragedo Barbeque este deja disponibilă în marile lanțuri de magazine, pregătită să însoțească un nou sezon de grătar legendar, acasă sau în aer liber. Are rețete noi, aliniate cu așteptările românilor, și ambalaje moderne, care combină informația clară cu un design vizual atrăgător, ușor de recunoscut și care reflectă pofta de a trăi fiecare clipă la maximum”, declară Ciprian Oprea, Director ComercialTRANSAVIA.

Noua gamă vine și cu o noutate pentru consumatori: SmartCook by Fragedo  – primul asistent de gătit AI din România care simplifică viața celor grăbiți, dar aflați în căutare de rețete savuroase și fără prea mult efort. Este un asistent care îi poate ajuta și pe cei care scanează codul QR de pe ambalaj chiar în magazine, indicând sugestii de cumpărături care să înglobeze produsele compatibile pentru rețetele dorite.

Carnea făcută la grătar este una dintre preferințele culinare ale românilor, însă prepararea cărnii la grătar presupune un proces diferit față de gătirea la cuptor sau la tigaie. Reacțiile chimice generate de temperaturi ridicate creează gusturi unice, iar condimentele trebuie adaptate special pentru acest tip de gătire. Potrivit prof. univ. dr. Dan C. Vodnar[1], există diferențe notabile între grătarul cu cărbuni și cel pe gaz – iar carnea de pui este ideală pentru ambele metode. Dacă grătarul cu cărbuni oferă arome complexe și note ușor afumate, grătarul pe gaz asigură control optim al temperaturii și o gătire rapidă, fără compromisuri. Alegerea ține de stilul fiecăruia, iar produsele Fragedo Barbeque sunt perfect adaptate pentru ambele metode, fiind marinate cu mirodenii apetisante, pentru texturi suculente și arome bogate care sunt potențate în timpul gătirii.

Românii care caută o soluție rapidă, gustoasă și convenabilă pentru un „grătar legendar”, făcut afară sau în casă, fără prea mult efort, pot alege produsele din noua gamă, având garanția siguranței și a calității înalte. Liderul pieței de pui din România este singurul producător din regiune care a integrat 100% toate operațiunile, de la bob la furculiță. De la ferme proprii de reproducție, incubație și creștere a puilor, până la cultivarea și pregătirea hranei puilor, de la abatoare și fabrică de procesare, până la laboratoare proprii de verificare a tuturor produselor și flotă de distribuție, TRANSAVIA controlează fiecare etapă a producției, asigurând trasabilitate 100%, nutriție optimă și un gust și o aromă autentice, recunoscute de consumatorii din întreaga țară și din străinătate.

 

[1] Dan Cristian Vodnar, 2023, „Știință cu sare și piper. Chimia pe care nu o înveți la școală?”, Corint Educațional, București, p. 163.