O colaborare magnifică: McDonald’s și Transavia

O colaborare magnifică: McDonald’s și Transavia

O nouă colaborare între echipa TRANSAVIA și partenerul nostru McDonald’s: Chicken Magnifique, un burger premium cu pui Fragedo, lansat în ediție limitată în toate restaurantele McDonald’s, prin Delivery sau la McDrive, începând de astăzi, 16 iulie.

Burgerul Chicken Magnifique surprinde consumatorii cu o felie generoasă de 100% piept de pui premium, savuroasă, din gama Fragedo de la TRANSAVIA, cu un pane din mix de semințe, acoperită de două felii generoase de brânză de capră, peste care se adaugă rucola și ceapă prăjită. Preparatul este asezonat cu sos de merișoare și sos de usturoi și așezat într-o chiflă pufoasă de mălai.

„Parteneriatul nostru cu McDonald’s, construit pe încredere și pe atenția pe care o acordăm fiecare dintre noi standardelor de calitate, aduce clienților din România un produs premium, cu piept de pui savuros Fragedo, făcut așa cum trebuie, care împreună cu restul ingredientelor magnifice, alese cu grijă vor răsfăța gustul românilor în această vară”

Toate ingredientele din compoziția noilor rețete de burgeri sunt atent selecționate și toți producătorii respectă standardele de calitate McDonald’s pentru a le oferi clienților cele mai gustoase produse.

Noul burger premium Chicken Magnifique cu pui Fragedo va fi disponibili, alături de  Beef Fanstatique, în toate cele 88  de restaurante McDonald’s din țară, inclusiv la McDrive și prin McDelivery până pe 2 septembrie  2021, în limita stocului disponibil.