TRANSAVIA duce povestea produselor de calitate la Târgul MARCA, Bolognia, Italia

TRANSAVIA duce povestea produselor de calitate la Târgul MARCA, Bolognia, Italia

Pe 16 și 17 ianuarie 2024, TRANSAVIA participă la târgul MARCA, desfășurat la Bologna, Italia. Reunind un portofoliu amplu de expozanți reprezentativi pentru sectoarele distribuției alimentare şi nealimentare, târgul este o destinație pentru producători, furnizori şi de mari retaileri axați pe extinderea din alte piețe şi semnarea de noi parteneriate.

„Piața italiană este foarte importantă pe harta distribuției noastre, iar participarea la MARCA ne dă posibilitatea să interacționăm cu parteneri și experți de top din domeniu, care se pot informa despre produsele noastre de cea mai înaltă calitate, despre modelul unic de afacere în regiune 100% integrați, de la bob la furculiță, despre acțiunile și ambițiile noastre din sfera sustenabilității.
Un avantaj însemnat este seriozitatea cu care onorăm contractele și deschiderea pe care o avem pentru a găsi soluții optime”, declară Daniel Opriș, Director Vânzări Externe Transavia.

Aproximativ 30% la sută din producția anuală TRANSAVIA merge către export, în mai multe state europene și de pe alte continente.