TRANSAVIA este TRUE LEADER în afaceri și TRUE ESG LEADER!

TRANSAVIA este TRUE LEADER în afaceri și TRUE ESG LEADER!

În cadrul celei de a 8-a ediții a galei TRUE LEADERS, organizată de ICAP CRIF la București, TRANSAVIA a obținut recunoaștere pentru rezultatele deosebite și pentru abordarea durabilă a afacerii.

Distincțiile acordate de ICAP CRIF, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de informații privind riscul de credit și afaceri în Europa a premiat, ne onorează cu atât mai mult cu cât TRUE LEADERS este singura inițiativă din România care premiază companiile ce îndeplinesc cumulativ criterii de performanță, în mod obiectiv, fără intervenția opiniei subiective a unei comisii sau rezultatele unei cercetări de piață:

  • rezultate financiare foarte bune,
  • creșterea numărului de angajați,
  • riscului de creditare scăzut (TRANSAVIA are ICAP CRIF Credit Score A2, cel mai mare scoring acordat companiilor din România),
  • consolidarea poziției de lider în sector.

TRUE ESG LEADERS recunoaște realizările companiilor în zona de sustenabilitate (mediu, social, guvernanță). Suntem mândri că am primit această distincție, anul acesta fiind acordate doar 2 astfel de premii.

Felicităm toți liderii adevărați, premiați în cadrul Galei de ieri, 13 decembrie 2023 și mulțumim organizatorilor pentru distincțiile oferite.

Felicitări întregii echipe TRANSAVIA, o echipa de TRUE LEADERS!