TRANSAVIA premiată la Romainan ESG Summit 2023 cu Excellence Award for Transparency of Governance

TRANSAVIA premiată la Romainan ESG Summit 2023 cu Excellence Award for Transparency of Governance

Rezultatele excelente ale echipei noastre în domeniul sustenabilității au fost apreciate în cadrul Romainan ESG Summit, din 7 noiembrie 2023, unde am primit premiul  Excellence Award for Transparency of Governance.

Acest premiu este o recunoaștere a muncii fiecărui coleg care aplică cu responsabilitate zi de zi principiile după care TRANSAVIA se ghidează în tot ceea ce face. Este dovadă clară a determinării noastre de a fi lideri și modele în industrie atât din punct de vedere comercial, cât și în aspectele legate de sustenabilitate și responsabilitate corporativă.

Suntem bucuroși că rezultatele noastre sunt recunoscute drept un model pentru industrie. Sperăm ca ele să insprire și alți jucători din piață pentru ca întreg sectorul să se accelereze pe calea sustenabilității. Mulțumim fiecărui coleg care, cu fiecare acțiune făcută exact așa cum trebuie, de la bob la furculiță, contribuie la un viitor mai durabil pentru toți!”

TRANSAVIA este singurul producător din sectorul avicol care, încă din 2019, publică în mod transparent Rapoarte de Sustenabilitate, respectând standardele GRI. De asemenea, și-a asumat angajamente și obiective clare și ambițioase, fiind singura companie cu capital românesc co-semnatară a Codului de Conduită al UE pentru Practicile Responsabile Comerciale și de Marketing în sectorul Alimentar.

Cel mai recent Raport de Sustenabilitate al TRANSAVIA poate fi consultat AICI.