Șnițel d’Or Amber Bliss: Șnițel din piept de pui întreg, cu salată în note de miere și soia | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Șnițel d’Or Amber Bliss: Șnițel din piept de pui întreg, cu salată în note de miere și soia

Rețetă creată de Chef Ioni
Rețetă
UȘOARĂ
Gata în
25 min.
Porții
2

Întâlnirea perfectă între crocant, fresh și cremos.

Un preparat savuros, ideal pentru întreaga familie, care aduce împreună prospețimea salatei iceberg, umami-ul parmezanului și dulceața discretă a dressingului cu miere și sos de soia, care adaugă o notă neașteptată, delicată, ușor exotică și perfect echilibrată, care leagă toate ingredientele într-un gust rotund și armonios. Vedeta farfuriei este Șnițelul Fragedo Crunch Your Lunch, din piept de pui întreg, cu interior fraged și suculent, învelit într-o crustă aurie, crocantă. Rețeta, foarte ușor de preparat, aduce o combinație echilibrată de texturi și arome, care îți încântă simțurile și te cucerește din prima.

INGREDIENTE

  • Șnițel Fragedo Crunch your Lunch: 1 cutie (4 buc.)
  • Salată iceberg: 200g
  • Roșii cherry: 160g
  • Maioneză: 100g
  • Miere: 6g
  • Sos de soia: 10ml
  • Parmezan: 60g

MOD DE PREPARARE

  • Prăjim Șnițelul din piept de pui întreg, Fragedo Crunch Your Lunch, în baie de ulei (180°C), timp de 4–5 minute, până obținem o textură crocantă și o culoare arămie.
  • Tocăm salata iceberg și o asezonăm cu sare și piper proaspăt măcinat.
  • Tăiem roșiile cherry de mai multe culori, în 2 sau 4 bucăți, în funcție de mărime.
  • Într-un bol, amestecăm toate ingredientele pentru dressing, până obținem o cremă omogenă.
  • Pe o farfurie întinsă, așezăm ca bază șnițelul de pui, salata iceberg amestecată în prealabil cu dressingul, montată cu un clește.
  • Adăugăm roșiile cherry.
  • Presărăm parmezan ras sau îl răzuim direct peste preparat.

TIPS & TRICKS

  • Dacă alegi să gătești șnițelul Fragedo Crunch Your Lunch în baie de ulei, sunt suficiente 4–5 minute pentru un interior fraged și bine pătruns.

  • Pune șnițelul la prăjit in momentul in care uleiul atinge 180°C. Astfel vei obține o crustă crocantă, iar produsul nu va absorbi ulei în exces.

  • Ține frunzele salatei iceberg în apă rece cu gheață timp de 5-10 minute înainte de tocare pentru a fi mai crocante, mai proaspete. Pentru un dressing perfect omogen, adaugă ingredientele treptat și amestecă energic cu un tel mic sau o furculiță . Vei obține o textură fină și aerată. Pentru un echilibru delicat, fără gusturi dominante, folosește miere florală și sos de soia light care păstrează finețea preparatului. Poți adăuga o linguriță de muștar pentru a da o notă de aciditate și a contrabalansa mierea din compoziție.

  • Roșiile cherry multicolore nu sunt doar un detaliu estetic — adaugă note dulci, acrișoare și suculente, care completează armonios compoziția.

  • Pentru un plating gourmet: Folosește un clește pentru montarea salatei și adaugă microplante sau câteva frunze proaspete de mazăre pentru un plus de culoare și prospețime.

##ȘTIAI CĂ

Ovăzul este o sursă naturală de fibre, care contribuie la o alimentație echilibrată. Învelișul crocant al Șnițelului Fragedo Crunch Your Lunch conține ovăz, oferindu-i o textură aparte. În combinație cu interiorul fraged și suculent, datorat pieptului de pui întreg premium, fiecare mușcătură devine o experiență Fragedo crunch!

VALORI NUTRIȚIONALE REȚETĂ:

  • Valoare energetică: 64845 kJ / 1550 kcal
  • Grăsimi: 104 g din care acizi grași saturați: 14 g
  • Glucide: 67 g din care zaharuri: 10 g
  • Proteine: 89 g
  • Sare: 3 g

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi
PORTOFOLIU
FragedoPapane