Ajutor bucătar

Ajutor bucătar

Candidații calificați sau cei care iși doresc calificarea la un nivel superior vor activa într-o unitate gastronomică etalon, cu dotări de excepție, vor fi extrem de concentrați pe furnizarea de servicii superioare pentru că vor găti pentru clienți distinși, pretențioși, cu așteptări superioare, într-un mediu ospitalier specific unui club de golf.

Devii un potențial angajat al Theodora Golf Club dacă deții și demonstrezi toate caracteristicile enunțate mai sus.

Descrierea jobului: Ca membru în echipa din bucătăria Theodora Golf Club, alături de Maistrul bucătar și la indicațiile acestuia:

- execuți activități specifice pe întregul flux gastronomic,

- te asiguri că toate rețetele, pregatirea și prezentarea preparatelor respectă standardele / specificațiile Theodora Golf Club și angajamentul față de calitate,

- creezi feluri de mâncare spectaculoase,

- ești încurajat să inovezi, să fii creativ și să propui preparate unice,

- aplici normele de igienă și siguranța alimentului,

- gestionezi stocurile de materii prime,

- respecți recomandările maistrului bucătar pentru satisfacția totală a clienților clubului, dar și pentru desăvârșirea profesională.

Așteptăm persoane care isi doresc evoluția reală in carieră si care să participe activ la succesul planificat al clubului.

Beneficii

- dezvoltarea profesională, având alături un maistru bucătar în arta culinară cu o vastă experiență profesională,

- gătești într-o bucătărie modernă,

- salariu, bonuri de masă, pachet lunar cu produse Transavia,

Aplică direct cu CV la emailul afișat la anunț sau poți suna la numerele de telefon 0258814466 / 0755050202. Doar candidații care îndeplinesc condițiile de mai sus vor fi contactați în vederea interviului final.

Formular aplicare