Ajutor bucătar

Ajutor bucătar

Candidații calificați sau cei care iși doresc calificarea la un nivel superior vor activa într-o unitate gastronomică etalon, cu dotări de excepție, vor fi extrem de concentrați pe furnizarea de servicii superioare pentru că vor găti pentru clienți distinși, pretențioși, cu așteptări superioare, într-un mediu ospitalier specific unui club de golf.

Devii un potențial angajat al Theodora Golf Club dacă deții și demonstrezi toate caracteristicile enunțate mai sus.

Descrierea jobului: Ca membru în echipa din bucătăria Theodora Golf Club, alături de Maistrul bucătar și la indicațiile acestuia:

- execuți activități specifice pe întregul flux gastronomic,

- te asiguri că toate rețetele, pregatirea și prezentarea preparatelor respectă standardele / specificațiile Theodora Golf Club și angajamentul față de calitate,

- creezi feluri de mâncare spectaculoase,

- ești încurajat să inovezi, să fii creativ și să propui preparate unice,

- aplici normele de igienă și siguranța alimentului,

- gestionezi stocurile de materii prime,

- respecți recomandările maistrului bucătar pentru satisfacția totală a clienților clubului, dar și pentru desăvârșirea profesională.

Așteptăm persoane care isi doresc evoluția reală in carieră si care să participe activ la succesul planificat al clubului.

Beneficii

- dezvoltarea profesională, având alături un maistru bucătar în arta culinară cu o vastă experiență profesională,

- gătești într-o bucătărie modernă,

- salariu, bonuri de masă, pachet lunar cu produse Transavia,

Aplică direct cu CV la emailul afișat la anunț sau poți suna la numerele de telefon 0258814466 / 0755050202. Doar candidații care îndeplinesc condițiile de mai sus vor fi contactați în vederea interviului final.

Formular aplicare

Prin apăsarea butonului “Aplică”, sunteți de acord că Trasavia S.A. (Transavia) va prelucra datele dvs. cu caracter personal introduse mai sus pentru a vă gestiona solicitările din formularul de aplicare pentru un post vacant. Pentru a vă exercita dreptul de acces, dreptul de ștergere sau alte drepturi, ne puteți contacta la adresa de e-mail: contact.gdpr@transavia.ro. Aflați mai multe despre modul în care Transavia vă gestionează datele din politica de prelucrare a datelor.