Responsabil de mediu

Responsabil Mediu

În cadrul punctului de lucru de la Brașov, Birouri Brașov, avem nevoie de Responsabil de mediu. Alătură-te unei echipe pasionate și dornice de muncă!

Cerințe;

Studii superioare: de specialitate în Ecologie și Protecția Mediului.

Cursuri / cunoștințe privind legislația în domeniu.

Cunoștințe foarte bune de Microsoft Office.

Experiență relevantă în domeniu: minimum 2 ani.

Permis de conducere cat. B.

Atribuții:

-aplicarea în societate a legislației în vigoare în domeniul protecției mediului.

-reprezintă societatea în relațiile cu instituțiile abilitate cu supravegherea și aplicarea legislației de mediu ( Agenția pentru protecția Mediului, Garda de mediu, SEGA, Compania APA, Administrația Bazinală de Apă ”OLT” Râmnicu Vâlcea , etc.)

Beneficii:

- Loc de muncă sigur;

- Salariu motivant;

- Tichete de masă;

- Pachet cu produse de 2 ori pe lună;

- Echipament de muncă și protecție asigurat;

- Spor de fidelitate.

Fiind industrie alimentară, angajații beneficiază de facilități fiscale la salariu.

Dacă sunteți interesat de această oportunitate sau dacă în cercul dumneavoastră de apropiați pot fi persoane interesate, vă rugăm să ne trimiteți un CV pe adresa de email recrutari@transavia.ro sau să ne contactați telefonic la 0756.075.706 / 0755.050.202 / 0268.257.682.

Abia așteptăm să vă cunoaștem!

Formular aplicare

Prin apăsarea butonului “Aplică”, sunteți de acord că Trasavia S.A. (Transavia) va prelucra datele dvs. cu caracter personal introduse mai sus pentru a vă gestiona solicitările din formularul de aplicare pentru un post vacant. Pentru a vă exercita dreptul de acces, dreptul de ștergere sau alte drepturi, ne puteți contacta la adresa de e-mail: contact.gdpr@transavia.ro. Aflați mai multe despre modul în care Transavia vă gestionează datele din politica de prelucrare a datelor.