Piept de pui la grătar | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Piept de pui la grătar

Rețetă
Simplă
Gata în
20 min.
Porții
2

Pofta de gătit vine văzând cât de simplu e să pregătești ceva nou când ai inspirație de ingrediente proaspete.

Ingrediente

  • 500 g Fragedo Clasic piept de pui dezosat
  • sare, piper
  • condimente pentru grătar (opțional)

Modalitate de preparare

  1. Aducem pieptul de pui dezosat și fără piele la temperatura camerei și îl porționăm în felii de 1-2 cm grosime.
  2. Asezonăm feliile de piept de pui cu sare grunjoasă și le condimentăm cu piper proaspăt măcinat. Opțional, se pot folosi mixuri de condimente pentru grătar.
  3. Așezăm feliile de piept de pui pe grătarul încins deasupra jarului (sau la foc mediu în tigaia grill) și le gătim 2 minute.
  4. După 2 minute, întoarcem pieptul de pui pe partea cealaltă și mai gătim încă un minut.
  5. Pentru a obține acele frumoase dungi rumenite specifice grătarului, nu mișcați carnea pe grill decât după trecerea celor 2 minute, respectiv 1 minut!

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi