Piept de pui Fragedo cu sparanghel crocant, ou de prepeliță prăjit și trufă neagră de Transilvania
Rețetă creată de Chef Marcian Vodnar
Rețetă
SIMPLĂ
Gata în
20 min.
Porții
2
“Am ales trufa neagră de Transilvania, un produs autentic românesc, ca să punem în valoare și mai mult sparanghelul și oul de prepeliță.” – Chef Marcian Vodnar
Se taie pieptul de pui felii, care se trag la tigaie cu ierburi aromatice (cimbrișor, rozmarin).
Într-o altă tigaie se prăjesc ouăle de prepeliță în ulei de măsline.
Se trage la tigaie sparanghelul cu sare.
Pentru servire, se pun pe o farfurie sparanghelul, fâșii rumenite de piept de pui, chives tocat mărunt, ulei de măsline și puțină sare afumată, oul prăjit și felii de trufă neagră de Transilvania.
Notă: Vesela, tacâmurile și accesoriile sunt disponibile pe site-ul mobexpert.ro și în magazinele Mobexpert.
Caracterul răcoritor, alături de aciditatea vibrantă a spumantului Muse Stars (metoda tradițională), vor echilibra perfect intensitatea gustativă a sparanghelului crocant alături de oul de prepeliță prăjit, garantând o experiență gustativă de excepție.