Responsabilitate socială - Libertan Pui de Micro-ferma
EN

Responsabilitate socială


Prezența noastră în toată țara ne oferă posibilitatea de a aduce o contribuție semnificativă comunității și mediului în care lucrăm. Investim în diferite tipuri de proiecte care ne fac viața mai bună. Principalele sectoare fiind: Sănătate. Sport. Educaţie.

În ciuda tuturor provocărilor, rămânem conectați la mediul în care funcționăm și încercăm să ne aducem aportul pentru dezvoltarea unei societăți mai responsabile.

Folosindu-ne pe noi ca exemple, avem un sentiment constant de datorie față de comunitatea în care ne desfășurăm activitatea. Cu toții trebuie să fim responsabili pentru un viitor mai bun. Nu ne putem baza doar pe câțiva indivizi pentru a-și asuma această responsabilitate. Este datoria noastră și considerăm că fiecare organizație ar trebui să fie responsabilă de modul în care acționează și de amprenta pe care o lasă în societate. Cu toții putem crea un viitor mai bun, dacă ne pasă de generațiile următoare. ”

VP – Theodora Popa

Folosindu-ne pe noi ca exemple, avem un sentiment constant de datorie față de comunitatea în care ne desfășurăm activitatea. Cu toții trebuie să fim responsabili pentru un viitor mai bun. Nu ne putem baza doar pe câțiva indivizi pentru a-și asuma această responsabilitate. Este datoria noastră și considerăm că fiecare organizație ar trebui să fie responsabilă de modul în care acționează și de amprenta pe care o lasă în societate. Cu toții putem crea un viitor mai bun, dacă ne pasă de generațiile următoare.

VP – Theodora Popa