Chicken Fragedo
Pur și sigur de la bob la furculiță Logo Fragedo

Povestea fragedo

Fragedo este brandul premium sub care consumatorii pot găsi produsele  Transavia și care garantează pentru siguranța și calitatea cărnii de pui. Fragedo este alegerea perfectă pentru toți cei care își doresc să consume produse naturale, de calitate superioară, care asigură gustul și valoarea nutrițională, la cel mai înalt nivel.

În Fermele Transavia, puii sunt crescuți cu grijă și sunt respectate cu strictețe toate normele legislative europene, controlând detaliat dezvoltarea și bunăstarea păsărilor. Puii cresc natural, într-un ritm normal, datorită condițiilor excelente din ferme și a furajului produs cu cele mai bune ingrediente. Produsele finite din carne de pui valorifică aceste avantaje în calitate nutrițională, frăgezime și savoare, apreciate de cei mai exigenți consumatori.

Fragedo poate fi găsit în marile lanțuri de retail cu un nou ambalaj, ce asigură prospețimea și calitatea produsului. Designul inovator și detaliile ambalajelor transmit modul natural și onest de producție, dar și maniera confortabilă și plăcută de a găti.

Pur și sigur de la bob la furculiță reflectă promisiunile siguranței alimentare unice, certificate prin deținerea controlului integral al lanțului de producție, de la cultivarea cerealelor în fermele vegetale Transavia și adaptarea pentru hrana puilor, la ferme de creștere, abatoare, fabrica de procesare a cărnii, distribuție și transportul produselor în rafturile magazinelor.

Odată cu lansarea noului ambalaj, cei care aleg brandul Fragedo se bucură de un mix de varietate, culoare și vitalitate, printr-o puternică experiență vizuală.

În plus, consumatorii beneficiază de o gamă completă de produse din carne proaspătă și carne congelată de pui.

Produsele Fragedo se găsesc ONLINE aici:

Kaufland logo
Cora logo
carrefour logo
Glovo
mega image logo
bringo logo
emag logo
Auchan logo

Produsele fragedo

Skip down

Fragedo Vin Prietenii La Tine

PRIETENII VIN LA TINE LA MASĂ, CÂT AI ZICE „FRAGEDO”! - SEMIPREPARATE DIN PUI, READY TO COOK

Organizezi o întâlnire cu prietenii și îți dorești să pregătești pentru aceștia o masă proaspătă și delicioasă, însă nu ai foarte mult timp la dispoziție să gătești? Semipreparatele din pui, de la Fragedo, îți vin în ajutor! Puiul Fragedo este cunoscut pentru gustul său natural, datorat condițiilor prielnice în care este crescut și hranei pe care o primește, ce provine 100% din cereale de cultură proprie. 

Semipreparatele ready to cook, din pui, au fost gândite de experții noștri culinari după cele mai apreciate rețete și create după tehnici speciale, pentru ca gustul final să inducă plăcere la cel mai înalt nivel. Pulpele de pui, proaspete, sunt tocate pe loc, astfel încât, aromele și proprietățile acestora să se mențină la cote maxime. 

Ingredientele și condimentele folosite sunt atent selecționate pentru ca armonia de gusturi să răsfețe preferințele culinare ale oricărui gurmand. Iubitorii de carne de pui pot opta pentru o serie de preparate, toate la fel de delicioase:

  • Chifteluțe din pulpe de pui, proaspăt tocate;
  • Burgeri din pulpe de pui, suculente și aromate;
  • Cârnăciori de pui, clasici sau picanți. 

Alături de o salată sau alte garnituri din legume, poți prepara în timp record cele mai apetisante mese, pe care să le savurezi alături de prieteni. Bucură-te de aroma intensă a puiului crescut natural, de la Transavia!
 

Beans
Egg
15 Chiftelute

15 Chifteluțe

din pulpe de pui proaspăt tocate
detalii despre produs
Fragedo Vin Prietenii La Tine: 4 Burgeri din pulpe de pui proaspăt tocate

4 Burgeri

din pulpe de pui proaspăt tocate
detalii despre produs
12 Cârnăciori din pulpe de pui proaspăt tocate

12 Cârnăciori

din pulpe de pui proaspăt tocate
detalii despre produs
12 Cârnăciori picanți din pulpe de pui proaspăt tocate, refrigerate

12 Cârnăciori picanți

din pulpe de pui proaspăt tocate
detalii despre produs