Ciocănele de pui la tigaie cu sparanghel | Transavia
Cine suntem
Cine suntemPovestea NoastrăExportLanțul de producțiePentru comunitateNoutățiLucrează cu noi

Ciocănele de pui la tigaie cu sparanghel

Rețetă creată de Cojocaru Florin
Rețetă
simplă
Gata în
30 min.
Porții
2
  • 1 caserolă de pulpe inferioare de pui
  • 200g sparanghel (conservat)
  • 100g brânză gorgonzola
  • 40g dulceață de ardei iute
  • Sare și piper

Am condimentat pulpele cu sare și piper după gust.

Am pus o tigaie pe foc, când s-a încins, am pus toate pulpele în ea și am acoperit cu capacul.

Am lăsat la foc mediu 10 minute, după care am început să le întorc din 2 în 2 minute, până când au fost suficient de rumenite (aprox. 15 minute).

Am așezat toate ingredientele pe farfurie.

Merge foarte bine și cu sparanghel proaspăt și cu cel la conservă.

Poftă buna!

POFTĂ BUNĂ!

TRANSAVIA
Povestea noastrăIstoria noastrăFamilia TransaviaPasiunea pentru calitateLucrează cu noi